REKLAMI GEÇ

Yüzme antrenör kursu açılıyor

Yüzme antrenör kursu açılıyor

Yüzme Federasyonu tarafından 05-16 Haziran 2009 tarihleri arasında, Yüzme I. Kademe Yardımcı Antrenör Yetiştirme Kursu düzenlenecek.

/ DENİZLİHABER / 3 Haziran 2009 Çarşamba, 19:13

Yüzme Federasyonu’nun 2009 yılı faaliyet programında yer alan Yüzme I. Kademe Yardımcı Antrenör Yetiştirme Kursu, 05-16 Haziran 2009 tarihleri arasında Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kapalı Yüzme Havuzu’nda yapılacak.Denizli, Muğla, Burdur, Uşak, Isparta, Aydın ve Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri bölgelerinden katılacak olan  antrenörlük kurslarında Yüzme I. Kademe Yardımcı Antrenörler yetişecek. Düzenlenecek olan kurslar ile ilgili olarak bilgi veren Yüzme Federasyonu Mali ve İdari İşler As Başkanı Nevruz Akan “Yüzme Federasyonu’nun 2009 yılı faaliyet programında yer alan Yüzme I. Kademe Yardımcı Antrenör Yetiştirme Kursu’nu Denizli’de düzenliyoruz. Yüzme sporunun geliştirilmesi için öncelikli olarak ilimizde antrenörlerin yetişmesi çalışmalara başladık. Bilgili, tecrübeli antrenörlerimizi yetiştirerek yüzme sporuna yeni sporcular kazandırmalıyız. Bunun için 5-16 Haziran tarihleri arasında düzenlediğimiz kurslarımıza tüm sporseverler davetlidir” dedi.

ARANAN BELGELER

05-16 Haziran 2009 tarihleri arasında Yüzme Federasyonunun 2009 yılı faaliyet programında yer alan Yüzme I. Kademe Yardımcı Antrenör Yetiştirme Kursu’na katılacaklarda aranan şartlar ise şöyle;

 a) En az lise veya dengi okul mezunu olmak, (Bütün kademeler için geçerli olup, Milli sporcularda tahsil şartı aranmaz.)

b) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı ile malül, engelli spor branşlarında ise yalnızca görme ve zihinsel engelli olmamak,

c) Taksirli suçlar hariç olmak üzere ağır hapis veya 6 aydan  fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla; zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, hileli İflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırmak, devlet sırlarını açığa vurmak suçlarından dolayı tecil edilmiş olsa dahi  ceza almamış olmak,

d) En az 18 yaşını doldurmuş olmak kaydıyla, spor dallarının özelliğine göre ilgili Federasyonca belirlenen yaş sınırlamasına uygun olmak,

e) 07/ 01 /1993 tarihli ve 21458 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Amatör Spor Dalları Ceza Yönetmeliğine göre son üç yıl içinde bir defada 6 aydan fazla ve/veya toplam 1 yıldan fazla ceza almamış olmak.

 < ?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

YARDIMCI ANTRENÖR YETİŞTİRME KURSLARINA KATILACAKLARDAN İSTENEN BELGELER

a)         4 adet vesikalık Fotoğraf (orijinal fotoğraf)

b)            Diploma veya mezuniyet belgesinin tasdikli sureti – ( Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ilgili birimler -Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri, çalıştığı resmi kurumlar veya noterce tasdik edilecektir ).

c)         Savcılık iyi hal kâğıdı (aslı)

d)         Sağlık raporu (hükümet tabipliğinden veya sağlık ocaklarından) – (aslı)

e)         Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden cezaları olmadığına dair yazı (aslı)

f)          Nüfus cüzdanı Fotokopisi

g)            İkametgah  Belgesi

h)         Kursa katılacak adaylar Ziraat Bankası Ankara  / Ulus Şubesi 36261168–5002 hesabına 115,00.-YTL. Yatıracaklardır.

i)          Türkiye Yüzme Federasyonu hesabına yatırılan ücret makbuzu.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı