REKLAMI GEÇ

YÜZME ÖĞRENMEK İÇİN 100 KİLOMETRE YOL GİDİYORLAR!

YÜZME ÖĞRENMEK İÇİN 100 KİLOMETRE YOL GİDİYORLAR!

Kızılcabölüklü gençler yüzme öğrenmek için yaklaşık 100 kilometre yol kat etmek zorunda kalıyor.

/ DENİZLİHABER / 16 Temmuz 2011 Cumartesi, 15:45

Kızılcabölük beldesinde ilk öğretim okulu seviyesindeki gençler yüzme öğrenmek için Denizli, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Atatürk Yüzme Havuzu’ndaki yüzme kursuna gidiyor. Kızılcabölük Atatürk İlköğretim okulu müdürü Orhan Asan’ın teşvikiyle velilerin yaptığı organizasyona Belediye de katıldı ve beldedeki gençler yüzme öğrenmeye başladı.

Kızılcabölük belediye başkanı Abdülkadir Uslu, bir insanın bilmesi gerekenlerin başında yüzme geldiğini, Kızılcabölüklü gençlerin de bunun farkında olduğunu belirtti. Uslu: “Gençler ve gençlerden de çok veliler istekliydi. Yüzme bilmemenin bir eksiklik olduğunu onlar da farkındaydı. Biz de destek verdik. Veliler çocuklarıyla birlikte Yüzme uğruna günlük 100 kilometre yol gidip geliyorlar.” Dedi.
Abdülkadir Uslu; Kızılcabölük’e standart bir yüzme havuzunun ihtiyaç olduğunu gördüklerini söyleyerek, “inşallah bir yüzme havuzu’ nu Kızılcabölük’e yaparız. Gençler yüzmek için Denizli’ye gitmek zorunda kalmazlar” dedi. İlk kursa katılamayan gençler de sıranın kendilerine gelmesi için sabırsızlıkla bekliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı