REKLAMI GEÇ

Zihinsel engelliler Denizli’de yarıştı

Zihinsel engelliler Denizli’de yarıştı

Türkiye Zihinsel Engelliler Spor Federasyonu’nun (TZESFED) düzenlediği ve Denizli Belediyesi’nin destek verdiği Zihinsel Engelliler Türkiye Atletizm ve Yüzme Şampiyonası’na, 38 ilden 73 takımda yer alan 350 sporcu katıldı.

/ DENİZLİHABER / 27 Ekim 2008 Pazartesi, 01:00

Zihinsel Engelliler Türkiye Atletizm ve Yüzme Şampiyonası, Denizli Valiliği önünden Denizli Belediyesi’ne kadar süren kortej yürüyüşüyle start aldı. Burada, açılış töreni düzenlendi. Törene Denizli Vali Yardımcısı Kemal Özgün, Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Osman Zolan ve Mustafa Gökoğlan, TZESFED Başkanı Tarık Bitlis ile protokol üyeleri ve sporcular katıldı. Vali Yardımcısı Özgün, böyle bir organizasyonun Denizli’de yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek yarışmacılara başarı dileklerini iletti. Protokol üyelerinin konuşmalarının ardından, şampiyonanın düzenlenmesinde emeği geçen kişi ve kuruluşlara plaket verildi. Ardından, zihinsel engelli 8 yaşındaki Güneş Akyol, İstiklal Marşı’nın 10 kıtasını ezbere okuyarak herkesi duygulandırdı. Törende, Çamlık İlköğretim Okulu öğrencileri, vals ve step gösterisi sundu.

Pamukkale Üniversitesi Sentetik Çim Sahası’nda koşu, uzun atlama ve gülle yarışmaları,

Denizli Gençlik Spor İl Müdürlüğü Atatürk Yüzme Havuzu’nda da yüzme yarışması yapıldı. Şampiyonaya, 38 ilden 350 sporcu katıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı