REKLAMI GEÇ

Denizli antik kentlerini tanıtacak

Denizli antik kentlerini tanıtacak

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, 9 Şubat’ta İstanbul’da açılacak Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda kentin antik zenginlikleriyle tanıtılacağını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 4 Şubat 2012 Cumartesi, 13:39

Demir, bu yıl 16’ıncısı düzenlenecek olan fuara önde gelen turizm pazarlarından temsilcilerin katılacağını, fuarda etkin bir tanıtımla Denizli’ye daha fazla turist çekmeyi hedeflediklerini belirtti.

Fuarda, Pamukkale Hierapolis, Laodikya, Tripolis, Tabea ve Colossae’nın de içinde bulunduğu 19 antik kentin tanıtımını yapacaklarını, ifade eden Demir, şöyle konuştu: “Antik kentleri, doğa harikası travertenleri, Türkiye’nin önde gelen Termal otelleri, yaylaları, turizm amaçlı sportif alanları, akarsuları ile yılın her ayı turistlerin akınına uğrayan Denizli’nin, EMITT’teki turizmcilere de etkin tanıtımını yapacağız. Denizli-Pamukkale ve Karahayıt bölgesinde toplanan büyük otellere, Denizli’nin her yanından yenileri ekleniyor ve Denizli konaklamalı turlardan her geçen yıl daha fazla pay alıyor. Ama Denizli bunlardan ibaret değil” dedi.

Denizli’de dokumacılık, dericilik, şekercilik ve şarapçılık sektörünün de önemli bir yer tuttuğunu belirten Demir, kentin turizm pastasından hak ettiği payı almasına gayret ettiklerini belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı