REKLAMI GEÇ

Antik Havuz, yakında yeni yüzüyle

Antik Havuz, yakında yeni yüzüyle

Pamukkale’deki Antik Havuz yakında yeni çehresiyle ziyaretçileriyle buluşacak. Antik Havuz’un etrafında devam eden yıkım çalışmaları son hızıyla sürüyor. Yıkım devam ederken yeni projeler de hazırlandı. Hazırlanan projeler çok kısa sürede tamamlanacak ve projelerin uygulanması 2009 turizm sezonuna yetiştirilecek.

/ DENİZLİHABER / 19 Aralık 2008 Cuma, 01:00

Büyük Menderes Havzası Birliği’nin İstanbul Toplantıları 1 adıyla İstanbul Ortaköy Feriye Lokantası’nda düzenlenen basın toplantısı ve yemekli toplantının ardından, Pamukkale Antik Havuz çevresinde uygulanacak olan yeni projeler masaya yatırıldı. Toplantıya Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Denizli Belediye Başkan vekili Osman Zolan, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Yüceliş, ÇEKÜL Vakfı başkanı Prof.Dr.Metin Sözen, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, Çevre ve Orman İl Müdürü Yılmaz Kaplan, Denizli İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Edip Yılmazlı, Pamukkale İşletme Müdürü Nevzat Sallıo, Denizli Mimarlar Odası temsilcisi Osman Yücel Aysun, turizmciler Şeref Karakan ve Öncü Başoğlan, ÇEKÜL Vakfından mimar Metin Keskin, Kayhan Çakanel ve Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Adem Özel katıldı.

Yapılan toplantıda ÇEKÜL Vakfı, Denizli Mimarlar Odası ve İl Özel İdaresi’nce hazırlanan üç ayrı proje masaya yatırıldı. Hazırlanan üç ayrı proje, tüm detaylarıyla tartışıldı. 2009 Ocak ayının ilk haftasında aynı kişilerin katılımıyla Denizli’de tekrar toplantı yapılacak ve Pamukkale Antik Havuz’un çevresinde uygulanacak olan projeye karar verilecek. Ocak ayı sonunda toplanacak olan Aydın Kültür Varlıkları Koruma Kurulu toplantısına yetiştirilmesi hedeflenen proje, kurulun uygun görmesi ve izin vermesinden sonra hemen uygulamaya konulacak ve yeni turizm sezonuna yetiştirilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı