REKLAMI GEÇ

Londra’da Pamukkale’yi tanıttılar

Londra’da Pamukkale’yi tanıttılar

Denizli Ticaret Odası üyelerinden oluşan bir heyet, dünya turizminin nabzının attığı World Travel Market-London Fuarı’na katılarak, Beyaz Cennet Pamukkale’nin tanıtımını yaptı.

/ DENİZLİHABER / 1 Aralık 2009 Salı, 17:39

Yoğun ziyaretçi akının olduğu turizm fuarına, DTO Yönetim Kurulu Üyeleri Ramazan Çelikkol ile Ali Önal, Kültür ve Turizm İl Müdürü Mehmet Korkmaz, Denizli Ticaret Odası Üyeleri Şeref Karakan, Recep Altuntaş ve Erkan Ceylan katıldı.

Fuarı değerlendiren DTO Başkanı Necdet Özer, DTO heyetinin, Denizli Valiliği’nin katkıları ile oluşturulan stantta, Denizli ve Pamukkale’yi tanıttığını, binlerce broşür ve el ilanı dağıttıklarını söyledi. Pamukkale’yi anlatan broşürlere yoğun ilgi gösterildiğini anlatan Özer, “Fuar alanında, ülkemize ve bölgemize olan yoğun ilgi, bizlerde daha çok çalışma azmi ve bu tür uluslararası fuarlara katılma isteği yaratmıştır. Kurum olarak bölgenin tanıtımına katkıda bulunmak ve bölgenin önünü açabilmek, bizleri son derece mutlu etmiştir. Fuara katılarak bölgemize misafir gönderen yerli-yabancı tur operatörleri ile bir araya gelmek, bölgemize olan öz güveni artırmıştır. Çeşitli bölgelerden gelen kamu ve özel sektör temsilcilerinin, bizlere özenerek, aynı çalışmaları yapabilme hevesi içerisinde olduklarını gördük. Özellikle kamu ve özel sektör dayanışmasının güzel örneklerini orada sergileyebilmenin mutluluğunu yaşadık” dedi. World Travel Market’in, dünyanın en önemli seyahat ve turizm fuarlarından birisi olduğunu ifade eden Ramazan Çelikkol ise “World Travel Market, dünya turizm nabzının tutulduğu bir fuardır. Özellikle ilimize İngiltere’den misafir çekebilmek ve o pazarı geliştirmek için yurt içi ve yurt dışı tur operatörlerinin yanında olmak, ilimiz için çok önemliydi” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı