REKLAMI GEÇ

Pamukkale ve Karahayıt’a müjde

Pamukkale ve Karahayıt’a müjde

Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Pamukkale’de yaptığı toplantıda, Pamukkale ve Karahayıt’a jeotermal suyun getirilmesi için çalışmaların yapılacağını ve yine bu bölgelerin içme suyu hattının yenilenmesi için çalışacaklarını müjdeledi.

/ DENİZLİHABER / 12 Mart 2009 Perşembe, 01:00

Pamukkale Kocaçukur’da düzenlenen toplantıya, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Vali Yavuz Erkmen, Denizli Milletvekilleri Mithat Ekici, Mehmet Salih Erdoğan, Selma Aliye Kavaf, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Vali Yavuz Erkmen burada yaptığı konuşmada, Pamukkale ve Karahayıt Beldeleri’nin sıkıntılarını Bakan Eroğlu’na aktardı. Gölemezli’de sondaj yapılarak termal suyun bulunduğunu ve bu termal suyun Pamukkale ve Karahayıt’a getirilmesi gerektiğini söyledi. Yine bu bölgede içme suyu hattının tamamen eskidiğini, su borularında kaçakların olduğunu, bu nedenle içme suyu altyapısının yenilenmesi gerektiğini söyleyerek, bunun için bakanlık bütçesinden yararlanmak istediklerini söyledi.

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Gölemezli’de çıkarılan jeotermal suyun Pamukkale ve Karahayıt Bölgesi’ne getirilmesinin gerektiğini ve kendisinin de bu konuyu çok istediğini söyledi. Birinci hedeflerinin bu olduğunu söyleyen Bakan Eroğlu, kaliteli suyun şart olduğunu, içme suyu altyapı hattının bakanlığın bütçesi ile yapılabileceğini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı