REKLAMI GEÇ

10 milyon dolarlık yatırıma devlet teşekkürü

10 milyon dolarlık yatırıma devlet teşekkürü

Denizli’nin sağlık turizmi alanında son dönemde yapılan en önemli yatırımlardan birisi olan Doğa Termal Otel ve Spa Merkezi’nin resmi açılışı Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de katıldığı görkemli bir törenle yapıldı. Bakan Zeybekci, teşvik uygulamasının olmadığı bir dönemde böyle bir yatırım gerçekleştiren Dr. Malik Dülgeroğlu’na teşekkür etti.

İlyas Coşkun / DENİZLİHABER / 3 Mayıs 2014 Cumartesi, 19:21

Karahayıt’ta Fizik Teravi Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Malik Dülgeroğlu’nun 10 milyon dolarlık yatırımla kurduğu Doğa Termal Otel ve Spa Merkezi’nin açılış törenine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Vali Abdülkadir Demir, Denizli Milletvekilleri Mehmet Yüksel, Nurcan Dalbudak, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşoğlu ve Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in de aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

ic-1

Doğa Termal Otel ve SPA Merkezi’nin sahibi Dr. Malik Dülgeroğlu, otelin açılışında emeği geçenlere ve törene katılanlara teşekkür ederek, yatırımın Denizli ve Türkiye’ye hayırlı olmasını diledi.

ic-2

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de, teşvik uygulaması olmamasına rağmen, böyle bir yatırımı göze alan ve gerçekleştiren Dülgeroğlu’na teşekkür etti. Yatırımın termal turizm açısından Türkiye’ye örnek olacağını belirten Zeybekci, “3 yıldır termal sağlık merkezi olan Karahayıt yöresinde, bugüne kadar milyonlarca kişi burada şifalı sularla tedavi oldu. Bizim Denizli olarak bu potansiyeli kullanmamız gerekiyor. Turistlerin günlerce, haftalarca burada kalmalarını sağlayacak hizmeti ve tesisleri oluşturmamız gerekiyor. Bu yatırım bu anlamda atılmış önemli bir yatırımdır diye düşünüyorum. Termal tedavi amacıyla gelecek turistleri antik kentlerimize de yönlendirerek, çeşitlendirmemiz mümkün. Bu sayede birçok zenginliğimizi ilimiz ve ülkemiz adına kazanca çevirebileceğiz” dedi.

ic-3

Konuşmaların ardından tesisin açılış kurdelesini Bakan Zeybekci ve protokol üyeleri birlikte kesti. Davetlilere daha sonra tesis gezdirilerek, yöneticiler tarafından bilgi verildi.

galeri-anons

Fizyoterapi uygulamalarının da gerçekleştirileceği geniş bir konsepti olan Doğa Termal Otel ve Spa Merkezi, ayrıca iş toplantıları ve kongrelere de ev sahipliği yapabilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı