REKLAMI GEÇ

Atatürk ve Etnografya Müzesi ziyarete kapalı

Atatürk ve Etnografya Müzesi ziyarete kapalı

Atatürk ve Etnografya Müzesi, bakım-onarım çalışmaları nedeniyle ziyarete kapatıldı. Müzeye gelenler, kapıya asılan “Bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle müsteşarlık makamının 26 Kasım 2015 tarih ve 221857 sayılı olurları gerekiğince 20 Ocak 2016 tarihine kadar ziyarete kapatılmıştır” yazısıyla karşılaşıyor.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 23 Aralık 2015 Çarşamba, 16:27

Denizli Müze Müdürlüğü’ne bağlı Atatürk ve Etnografya Müzesi, ziyarete kapatıldı. Denizli Valiliği’nin talebi üzerine başlatılan bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle müzeye bir süredir ziyaretçi kabul edilmiyor.

Müzenin ziyarete kapalı olduğu ise giriş kapısına asılan yazılarla ifade ediliyor. Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Abdullah Karapınar imzalı yazıda, bakım onarım-ihalesinin 11 Kasım’da yapıldığı, can ve mal güvenliği açısından müzenin ziyarete kapatıldığı belirtiliyor.

Bir başka yazıda ise, “Bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle müsteşarlık makamının 26 Kasım 2015 tarih ve 221857 sayılı olurları gerektiğince 20 Ocak 2016 tarihine kadar ziyarete kapatılmıştır” ifadelerine yer veriliyor. Giriş kapısındaki bu yazıları görenler, müzeyi gezemeden geri dönmek zorunda kalıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı