REKLAMI GEÇ

BU ŞOVU DÜNYA İZLEYECEK

BU ŞOVU DÜNYA İZLEYECEK

Su kayağının tanıtımı için çekilen tanıtım filminde Pamukkale’deki Antik Havuz’dan da görüntüler yer alıyor. Su altında 2000 yıllık tarihi eserlerin yer aldığı Antik Havuz’da yapılan çekimlerde elde edilen görüntüler “muhteşem” olarak nitelendirirken, tanıtım filmi birçok ülkede yayınlanmaya başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Kasım 2015 Perşembe, 15:18

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla ekstrem sporları destekçisi Red Bull, Pamukkale’de çekimler gerçekleştirdi. Çekimler için dünyaca ünlü su kayağı sporcuları ABD’li Brian Grubb ve Alman Marcel Tilwitz, Denizli’ye geldi.

Havuz içerisindeki tarihi eserlerin zarar görmemesi için gerekli izinler alınarak Antik Havuz’a özel bir platform kuruldu. “Su üzerinde kaykay” olarak bilinen “wake skate” ile gösteri yapan Red Bull sporcuları, şovlarıyla büyüledi ve beğeni toplayan görüntülerin ortaya çıkmasını sağladı.

denizliyi-redbull-tanitacak-4

BRİAN GRUBB: ÇOK ÖZEL BİR YER
Ünlü sporcu Brian Grubb, yeryüzünün saklı cennetlerini arayarak dünyayı gezdiğini belirterek, “Bugüne kadar wake skate yapılmamış mekanları araştırıyorum. Denizli’deki antik kent ve havuz, bu sporu yapmak için çok özel bir yerdi. Daha önce yaptıklarımızdan çok farklıydı. Tarihi değeri olan ve bu kadar güzel bir mekanda wake skate yapmak mükemmel bir deneyimdi. Ayrıca soğuk havada, sıcak bir havuzda kaymak eşsiz bir duygu oldu” dedi.

denizliyi-redbull-tanitacak-3

TANITIM FİLMİ HİERAPOLİS’TE BAŞLIYOR
ABD’li Brian Grubb ve Alman Marcel Tilwitz’in Hierapolis Antik Kenti’nde görünmesiyle başlayan tanıtım filminde Türkçe olarak şu anlatıma yer verildi: “Kariyerim boyunca dünyanın dört bir yanında daha önce hiç wake skate yapılmamış benzersiz yerler aradım. Son yolculuğumda Denizli’ye gittim ve antik Hierapolis’teki Kleopatra Havuzu’nda wake skate yaptım. M.Ö. 200’den beri insanlar kaplıcaları nedeniyle Hierapolis’te yaşamış. Ben de buraya tam o yüzden geldim.”

denizliyi-redbull-tanitacak-2

Denizli’nin tanıtımına büyük katkı koyacağı ve milyonların izleyeceği belirtilen film, dünden itibaren birçok ülkede yayınlanmaya başladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı