REKLAMI GEÇ

Altıparmak Bollywood yapımcısıyla buluştu

Altıparmak Bollywood yapımcısıyla buluştu

Vali Altıparmak, Hintli Bollywood Yapımcısı ve Turizm Acente Başkanı ile akşam yemeğinde bir araya geldi

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Mayıs 2017 Pazar, 16:38

Vali Altıparmak, Hindistan’ın film prodüksiyon merkezi olan Bollywood yapımcısı ve Hindistan’dan yurtdışına en çok turist götüren Acente Firmasının Başkanı ve ailesiyle akşam yemeğinde bir araya geldi.

Colossae Termal Otel’de düzenlenen yemeğe Hindistan’dan yurtdışına en çok turist götüren Acente Firması Başkanı Aman Bhatia, Bollywood Yapımcısı Sudhanshu Hukku, aileleri ile Dalaman Ortaca Köyceğiz Turizm Otelciler ve İşletmeciler Birliği (DOKTOB) Başkanı Yücel Okutur ve diğer temsilciler katıldı.

Türkiye ziyaretlerinde Denizli, Muğla ve Aydın illerini gezecekleri öğrenilen Bollywood Yapımcısı Sudhanshu Hukku’nun bu bölgelerde Hint Filmi çekmeyi planladığı öğrenildi. Acente Firması Başkanı Aman Bhatia’nın uzun konaklamalı turist kafilelerinin İlimize gelmesi ve ilerleyen zamanlarda da Hindistanlı çiftlerin düğün organizasyonlarını Denizli’de yapmayı planladığı öğrenildi.

Denizli ziyaretleri için Hintli misafirlere teşekkür eden Vali Ahmet Altıparmak, planlanan film çekimi ve diğer organizasyonlar için Denizli’de hertürlü desteği kendilerine vereceklerini söyledi. Denizli’nin daha önce de önemli Hollywood filmlerine ev sahipliği yaptığını hatırlatan Vali Altıparmak, Hintli turistleri Denizli’de ağırlamaktan memnun olacaklarını vurguladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı