REKLAMI GEÇ

Denizli EMITT Fuarı’nda dünyaya tanıtılıyor

Denizli EMITT Fuarı’nda dünyaya tanıtılıyor

Denizli, tarihi ve doğal değerleriyle İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 20’ncisi düzenlenen Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) tanıtılıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Ocak 2016 Perşembe, 16:16

Turizm sektöründe dünyanın beşinci büyük fuarı olarak kabul edilen EMITT, yerli ve yabancı ziyaretçilere kapılarını açtı. Turizm çevrelerinin tüm dikkatlerini çevirdiği bu fuarda, Denizli 85 metrekarelik bir stant ile tanıtılıyor.

Kent merkezi ile Karahayıt’taki turistik tesislerin de yer aldığı stant; Denizli Büyükşehir ve Pamukkale Belediyeleri ile DENTUROD işbirliğiyle oluşturuldu. 85 metrekarelik Denizli standı, TÜYAP 3. holde yer alıyor. Fuarın açılışına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve meclis üyeleri, standı ziyaret ederek, turizmcilerle bir süre görüştü.

denizli-emıtt-fuari-acildi-ic

31 Ocak’a kadar devam edecek fuarla ilgili değerlendirmede bulunan DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen, “EMITT-2016 Fuarı’nda sektörümüze destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanımız sayın Hüseyin Gürlesin, başkan yardımcılarımiz ve meclis uyelerimize sektörümüz adına teşekkür ederim. Fuara gelecek ziyaretçilere Pamukkale, Hierapolis ve Laodikya antik kentleri, kayak merkezi Bozdağ ve teleferik tesisleri tanıtılacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı