REKLAMI GEÇ

Korkmaz “2013 sanat dolu bir yıl olacak”

Korkmaz “2013 sanat dolu bir yıl olacak”

Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz, 2012 – 2013 yılı sezonunda Denizli’de gerçekleştirilecek kültürel etkinlikler hakkında açıklama yaptı. Kent sanat ve kültür etkinliklerin yoğun olduğu bir yıl geçirecek.

/ DENİZLİHABER / 1 Kasım 2012 Perşembe, 11:06

Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz, 2012 – 2013 yılı sezonunda Denizli’de gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında açıklama yaptı. Korkmaz, “Kültür ve Turizm Bakanlığı, Denizli Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü işbirliğiyle İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü ve İzmir Devlet Senfoni Orkestrası Müdürlüğü çok sesli müzik kültürünün tanıtılması, özendirilmesi, sevdirilmesi ve geliştirilerek ülke geneline yaygınlaştırılması amacıyla Denizli’ de 2012-2013 yılı sezonunda çok sayıda etkinlik gerçekleştirecek” dedi.

Korkmaz etkinliklerin 5 Kasım tarihinde Zorba Balesi, 3 Aralık tarihinde IV. Murat Operası, 18 Şubat tarihinde Çakırcalı Efe Dans Tiyatrosu, 24 Mart tarihinde İzmir Devlet Senfoni Orkestrası eşliğinde Devlet Sanatçısı İdil Biret konseri, 13 Mayıs tarihinde de Mançalı Adam Müzikali olduğunu da kaydetti. Korkmaz sanatseverlerin biletlerini, Kınıklı PAÜ Kültür Sanat Merkezi Denizli Devlet Tiyatrosu Gişesi ve Çatalçeşme Oda Tiyatrosu İbrahim Çallı Sanat Evi Denizli Devlet Tiyatrosu gişesinden alabileceklerini de sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı