REKLAMI GEÇ

Denizli, İzmir Turizm Fuarı’nın yıldızı oldu

Denizli, İzmir Turizm Fuarı’nın yıldızı oldu

İzmir’de 6. kez açılan “Travel Turkey İzmir” Turizm Fuarı’na Denizli turizm dünyası tam kadro katıldı. Fuarda Denizli’nin tanıtımını yapan turizmin kurmayları, birçok sunum ve görüşme yaparken, Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz “Fuara Denizli’den önemli katılım gerçekleşti. Denizli Ege’nin dünya turizmine açılan kapısı” dedi.

/ DENİZLİHABER / 11 Aralık 2012 Salı, 13:42

Eşsiz doğa ve kültür turizmine sahip Denizli, Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’nda turizm firmaların büyük ilgisini çekti. Beyaz Cennet Pamukkale, Hierapolis ve Leodikea, Tripolis gibi antik kentlere ve sağlık turizminde jeotermal kaynaklara sahip Denizli’ye turizm firmaları ve yatırımcılar özel önem verdi. Bu potansiyel Denizlili turizmciler için 2013 yılında fırsata dönüştü. Birçok turizm bağlantısı bu fuarda kuruldu.

Dört gün süren Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Konferansı’nda, Denizli Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Denizli İl Özel İdaresi Pamukkale İşletme Müdürlüğü, DENTUROD, Colassae Termal Otel, Likos River Otel, Pam Otel, Umut Termal, Tripolis Otel ve Herakles Termal Otel stant açtı.

İzmir’de 6. kez açılan “Travel Turkey İzmir” Turizm Fuarına başta il Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz ve DENTUROD Başkanı Şeref Karakan olmak üzere çok sayıda Denizlili turizmci katıldı. Bu fuarda Denizli İl Özel İdaresi Pamukkale İşletme Müdürlüğü ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Denizli ile ilgili tanıtım metaryali ve ayrıca Denizlili turizmciler işletmelerine ait tanıtım metaryeli dağıtarak Denizli’nin tanıtımını yaptı. Denizli Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Denizlili turizmcileri temsil eden DENTUROD ile ortak açılan ve Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Ertuğrul Günay’ın da ziyaret ettiği Denizli standı fuarda ilgi odağı haline geldi.

Denizli Kültür ve Turizm İl Müdürü Mehmet Korkmaz ve DENTUROD Başkanı Şeref Karakan İzmir’deki fuarda, Denizli Turizmi hakkında sunum ve görüşmeler yaptı. İl Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz “Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı ülke içinde önemli fuarlarımızdan biri haline geldi. Bu fuara Denizli’den de önemli düzeyde katılım gerçekleşti. Denizli Ege’nin dünya turizmine açılan önemli bir kapısı. Bu çıtayı yükseltmeyi sürdürüyoruz” dedi.

Yorumlar

turistomer   -  Bağlantı 13 Ocak 2013, 19:51

resme baktığımızda cok iyi gorunuyor ama yıllardır yaptıkları bir sey yok sayın yorumcu.hep aynı nakarat.denizlinin sahibi yok galiba ki gelişme olmadığını goren yok.gelmez kardeşim turist beklemeyin.gelene şükretin.denizlimdeki otel yoneticileri sahilde bir kaç yıl ön buroda calışsınlar önce….ama iyi otellerde ….

aliakturk   -  Bağlantı 15 Aralık 2012, 15:33

artık gelecek turistleri nerelerde konaklatacağız hemen bir kaç otel yapmalı…iyi calışma, tam bir ekip calışması katılımcıları kutlarım…başta il turizm muduru sayın mehmet korkmaz bey olmak üzere….

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı