REKLAMI GEÇ

Denizli standı 1. seçildi

Denizli standı 1. seçildi

Bu yıl 10-13 Aralık 2009 günlerinde, 3’üncüsü düzenlenen, Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Konferansı’na katılan Denizli standı, birinci seçildi.

/ DENİZLİHABER / 19 Ocak 2010 Salı, 16:52

İzmir’de, 10-13 Aralık 2009 günlerinde, bu yıl üçüncüsü düzenlenen, Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Konferansı’na katılan Denizli’nin standı, 17 ülkeden 130 uluslararası turizm satın almacısı, tur operatörü ve 430 katılımcı arasından en iyi stant seçildi.

Etkinliğe el dokuması ürünleri ile katılan ve Hanife Ahmet Paralı Endüstri Meslek Lisesi’nin tasarladığı ve sunduğu Kızılcabölük el dokuma ürünlerinden oluşturulan defileyi organize eden Kızılcabölük Belediyesi’ne, Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Denizli’nin en iyi şekilde temsil edilmesi, tanıtılması ve pazarlanmasına katkılarından dolayı teşekkür etti.

Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu, “Denizli’nin temsilinde ortak başarıya imza atmanın sevincini yaşıyoruz. Denizli standının en iyi stant seçilmesi ve gelecek yıl onur konuğu olarak katılacak olması bizi sevindirdi. Bu başarıda Vali Erkmen’in, Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin’in, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz’ın katkıları da yadsınamaz. Denizli ile birlikte fuarda, Kızılcabölük’ün tanıtımının da yapılmış olması bizim için ayrı bir kazançtı” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı