REKLAMI GEÇ

Hilton 2021’de Denizli’ye geliyor

Hilton 2021’de Denizli’ye geliyor

Dorak Turizm ile Japon turizm devi HIS Global’in işbirliği, Denizli’de uzun süredir gündemde olan Hilton’un kente gelişini hızlandırdı. Yeni otel yatırımları konusunda yeni bir ortaklık kuran iki dev Denizli için önemi büyük olan otel yatırımı için tarih verdi. Denizli Hilton, 2021’de faaliyete geçiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Kasım 2019 Cumartesi, 18:53

Denizli, 2014 yılından bu yana Hilton’un kentte yapmayı planladığı yatırımı konuşuyor. Aradan geçen uzun süreçte zaman zaman alevlenen, zaman zaman da küllenen Hilton Denizli için çok kritik bir adım atıldı.

Dorak Turizm ile Japon turizm devi HIS Global’in işbirliği geçen yıl gündeme gelmiş, Dorak Holding’in patronu Ahmet Serdar Körükçü, Kapadokya’da ve Pamukkale’de yeni açacakları otelleri HİS Global ile ortak hayata geçireceklerini açıklamıştı.

Bu iki devin kurduğu ortaklık Rekabet Kurumu’na da bildirildi, kurulun resmi internet sitesinde bu konuyla ilgili duyuru yapıldı.

İki devin gündeminde olan Kapadokya’daki oteli Mariott, Pamukkale’deki oteli ise Hilton’un işleteceği bildirildi.

2021’DE FAALİYETE GEÇMESİ PLANLANIYOR
Hilton SPA Termal Otel, 42 bin metrekare bir alanda kuruluyor. Terman sağlık turizme alanında hizmet verecek olan Hilton’un kente gelecek olması, Denizli turizmini de heyecanlandırdı. Turizmciler, Hilton adının ve potansiyelinin kente gelen turist sayısını önemli oranda etkileyeceği görüşündü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı