REKLAMI GEÇ

Denizli’de 6 bölgeye turizm düzenlemesi

Denizli’de 6 bölgeye turizm düzenlemesi

Denizli’de 6 turizm bölgesi yeniden belirlendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayının ardından kararlar Resmi Gazete’de yayımlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Eylül 2019 Cuma, 09:47

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, 30 turizm merkezi ile 5 kültür ve turizm koruma ve gelişim bölgesi iptal edilirken, 31 turizm merkezi ile 10 kültür ve turizm koruma ve gelişim bölgesinin sınırları yeniden belirlendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın onayının ardından Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğü giren karara göre Denizli Çardak-Beylerli/Burdur Akgöl Termal Turizm Merkezi ile Denizli Termal Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi iptal edildi.

Denizli Akköy-Gölemezli Termal Turizm Merkezi, Denizli Buldan-Tripolis Termal Turizm Merkezi ve Denizli Buldan-Tripolis Termal Turizm Merkezi’nin sınırları ise yeniden belirlendi.

Aydın Buharkent/Denizli-Sarayköy Termal Turizm Merkezi’nin adı Denizli Sarayköy Termal Turizm Merkezi olarak değiştirilerek, sınırları yeniden tespit edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı