REKLAMI GEÇ

Dünya Denizli’ye O’nun vizöründen bakıyor

Dünya Denizli’ye O’nun vizöründen bakıyor

Türk Hava Yolları (THY) ile dünyanın birçok noktasına ulaşan SkyLife dergisi son sayısında Denizli’ye yer verdi. Dergide Denizlihaber.com’da “Gezenin Günlüğü” köşesini hazırlayan Zeki Akakça’nın 12 fotoğrafı yayınlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Nisan 2015 Cuma, 10:07

Türk Hava Yolları yolcuları için basılan SkyLife Dergisi bu ay Denizli’yi tanıttı. Dergide, Cam Sanatçısı Ömür Duruerk’in Denizli’yi tanıtan yazısı ile birlikte Denizlihaber.com’da yayınlanan Gezenin Günlüğü köşesini hazırlayan Zeki Akakça’nın 12 fotoğrafı yer aldı. 

360 bin adat basılan SkyLife Dergisi, dünyanın her noktasına ulaştığı için böyle bir yayın Denizli’nin tanıtımı için büyük önem taşıyor. Fotoğrafçı Zeki Akakça, “Skylife gibi bir dergide fotoğraflarımın yayınlanması ve bunun Denizli Turizmine katkı veriyor olması benim için onurdur. Ama bir o kadar da manidardır. Turizm haftası kutlamalarının yapıldığı bu günlerde ilgili, etkili ve yetkililer bunun farkında mıdır bilemiyorum. Denizliyi tanıtmak adına başka kent ve ülkelerde sergiler açıp sunumlar yapmak istediğimde ne yazık ki başta resmi kurumlarımız olmak üzere bir destek ve katkı alamazken bu son örneğin anlamlı bir gelişme olduğunu da Denizli kamuoyunun dikkatlerine sunuyorum. Bu alanda yaptığım çalışmaları daha da genişletip geliştirmek için resmi kurumlarımıza yaptığım yazılı ve sözlü yardım taleplerine ne yazık ki olumsuz karşılıklar aldım. Ama tüm bu olumsuzluklara rağmen yılmadan ve bıkmadan çalışarak yeni heyecanlar olumlu gelişmeler yaşıyorum bu da beni mutlu ediyor Bundan sonraki süreçte de yine yaşadığım kente, ülkeme ve kültürüme olan katkılarımı fotoğraf ve yazı alanında sürdüreceğim” dedi.

Dergiye www.skaylfe.com adresinden de ulaşarak Nisan 2015 sayısındaki Suları Tüten Kent Denizli yazısını okumak mümkün…
Akakça, Denizlihaber.com’daki “Gezenin Günlüğü” köşesinin yanı sıra yerel gazetelerde köşe yazarlığı ve yerel televizyon kanallarında gezi programları hazırlıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı