REKLAMI GEÇ

EMITT Fuarı’nda Denizli standı yok

EMITT Fuarı’nda Denizli standı yok

Turizm kenti olan ve turizmden beklentileri giderek artan Denizli, dünyanın en büyük beş büyük turizm fuarından birisi olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) temsil edilmiyor. Denizli standı açılmayınca, bazı oteller kendileri stant açarak bu eksikliği gidermeye çalışırken, DENTUROD Başkanı Murat Şen, “Denizli standının olmayışı büyük eksiklik” yorumunu yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Ocak 2015 Cuma, 13:20

İstanbul TÜYAP’ta bu yıl 19’uncu kez düzenlenen EMITT Fuarı, kapılarını dün ziyaretçilerine açtı. 25 Ocak Pazar günü sona erecek fuara 71 ülke, 4 bin 500 dolayında kurum ve kuruluş katılıyor. Ancak tanıtım için bu denli önemli olan fuarda termal kaynakları, Pamukkale, Hierapolis ve Laodikya gibi doğal ve kültürel değerleriyle Türkiye’nin önemli bir turizm kenti olan Denizli stant açmadı. Böylece dünyanın dikkatle izlediği bir organizasyonda tanıtım fırsatı kaçırılmış oldu.

ŞEN: BÜYÜK EKSİKLİK
Denizli Turistik Otelciler ve İşletmecileri Derneği (DENTUROD) Başkanı Murat Şen, Denizli’nin il olarak fuarda yer almadığını, tanıtımı Colossea, Şiir, Pam ve Dedeman otellerinin açtıkları stantlarla yaptığını söyledi.

Böylesi önemli bir organizasyonda Denizli standı açılmamasını “büyük bir eksiklik” olarak nitelendiren Şen, “Daha önce GEKA’nın desteğiyle İzmir’de düzenlenen Travel Turkey Fuarı’na katılmış, Denizli olarak orada stant açmıştık. Bu yıl geç kalındığından istediğimiz holde bir yer bulunamadı. Burada Denizli standının olması, ilin turizm değerlerininın tanıtımına ve sektöre bir sinerji katardı” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı