REKLAMI GEÇ

Hilton Denizli’ye 50 milyon dolarlık yatırımla geliyor

Hilton Denizli’ye 50 milyon dolarlık yatırımla geliyor

Dorak Tours Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Pilav, Hilton Otel projesiyle Denizli’de 50 milyon dolarlık bir yatırım gerçekleştireceklerini, bu yatırım ile Ege ve İç Anadolu bölgelerinin en büyük, en lüks SPA tesisini kuracaklarını söyledi.

Engin Ünal / DENİZLİHABER / 24 Haziran 2014 Salı, 12:51

Turizm sektörüne yaptığı yatırımlarla tanınan Dorak Tours, iç bölgelerde turizmin önemli merkezlerinden olan Kapodakya’dan sonra Pamukkale’ye yatırım yapma kararı aldı. Bu amaçla da oteller bölgesi Karahayıt’tan arazi satın alındı.

Termal kaynakların bulunduğu bölgede gerçekleşecek yatırımla ilgili görüştüğümüz DorakTours Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Pilav, Denizlihaber’e açıklamalarda bulundu. Pilav, Karahayıt’a inşa edecekleri Hilton Otel’in termal tedavi tesisi olarak planlandığını, 30 bin metrekare inşaat alanına sahip olacağını belirtti.

Pilav, proje çalışmaları devam eden tesisin 600 yatakla hizmet vereceğini belirterek, “İçinde 2 bin metrekarenin üzerinde SPA alanı olacak. Bu yönüyle de İç Anadolu’nun, hatta Ege’nin en lüks, en mamur ve en büyük SPA merkezi olacak. Tesiste: ana restoran, alakart restoran, 3-4 tane biner kişilik toplantı ve balo salonları da yer alacak. Yatırım tutarı ise 50 milyon dolar dolayında olacak” dedi.

Yorumlar

A.AKTURK   -  Bağlantı 16 Ekim 2014, 22:48

Hilton Yatırımı diğer otel zincirlerini Bölgemize yatırıma getirecektir.pamukkaledeki yatak kapasitesi kısır döngüden kurtulmalı ve 20000 düzgün yatağa ulaşmalı ki uluslararası incoming operatörler Bölgemize çok gecelemeli tur düzenleyebilsinler.

derya   -  Bağlantı 14 Ekim 2014, 10:40

yapsın artık o kadar turizm mezunu var kendi sehrinde yasamak isteyen calışmak isteyen fakat suanki durumda zor yapılsn ki insanlar boşuna tezgahtarlık sekreterlik yapmasn kendi işini yapsın .!

Osman Ferit   -  Bağlantı 25 Haziran 2014, 10:09

Karahayıt zaten yeterince oda kapasitesine sahip. Mevcut oteller doldurulamazken hiltonun buraya yatırım yapması kesinlikle yanlış bir yönlendirme. Karahayıt yerine arazi fiyatlarının çok daha ucuz olduğu Sarayköy tercih edilmeliydi. yazık olmuş.

muzaffer ordu   -  Bağlantı 24 Haziran 2014, 23:53

gayet güzel olur denizli türkiyenin incisi olucak inşallah

Cihan   -  Bağlantı 24 Haziran 2014, 13:17

Denizli sadece Termal turizm alanında değil yapılan otel tesisleriyle Kongre Turizmininde önemli adımlar atabilir.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı