REKLAMI GEÇ

O bir Denizli Aşığı

O bir Denizli Aşığı

Colossae Thermal Otel’i satın aldığı günden bu yana yılın önemli bir bölümünü Denizli’de geçiren başarılı işadamı Abdurrahman Karamanlıoğlu tam bir Pamukkale ve Denizli aşığı. Karahayıt’tan çok arsa alan Karamanlıoğlu, Buldan’a tam bir doğa dostu termal otel kazandıracak.

/ DENİZLİHABER / 11 Aralık 2012 Salı, 10:38

Abdurrahman Karamanlıoğlu tam bir Pamukkale ve Denizli aşığı. Yaklaşık 4 yıl önce Colossae Thermal Otel’i grubunu dahil ederek Denizli ile tanışan Karamanlıoğlu, kente yönelik özel ilgi ve sevgisiyle 7 kuşak Denizlililere taş çıkarıyor.

Başarılı işadamı yılın önemli bir bölümünü Denizli’de geçiriyor. Karahayıt’tan çok sayıda arsa alan Karamanlıoğlu, Buldan’a da ilçenin kaderini değiştirecek bir yatırım yapıyor. İlçeye tam bir doğa dostu termal otel yatırımı gerçekleştiren Karamanlıoğlu’nun bu yatırımı ilçe ekonomisine büyük katkı sağlayacak.

Karamanlıoğlu’nun sempatik ve Denizli sevdalısı tavrı karşılıksız değil. Karamanlıoğlu’nun yanı sıra şu an DENTUROD Başkanı olan Genel Müdür Şeref Karakan ve ekibinin başarılı performansı, Colossae Termal’i bölgedeki otellerden ayrıştırıyor. Otel, kentin en önemli organizasyonlarına ev sahipliği yapıyor, üst düzey yöneticileri ağırlıyor.

Karamanlıoğlu’nun Buldan’da gerçekleştireceği önemli yatırımın hayata geçirilmesini şimdiden dört gözle bekleyen ilçenin yerel yöneticileri, başarılı işadamının bu önemli yatırımı takiben Buldan’da ikinci bir proje için de ilçe sakinlerine söz verdiğini dile getiriyor.

Yorumlar

Necip Fazil   -  Bağlantı 13 Nisan 2013, 15:57

Sahte platform, tüm yorumlar yani anti-yorumlar yazilmiyor.

cano   -  Bağlantı 25 Aralık 2012, 12:22

helal olsun , abimiz hemşehrimiz oldu.

csher   -  Bağlantı 21 Aralık 2012, 09:24

adam üzerine düşeni fazlasıyla yapmış zaten. inaşallh diğer iş adamlarıda örnek alır. hatta ileride inşallah bizlerde böyle hizmetler verebiliriz..

ali onural   -  Bağlantı 11 Aralık 2012, 21:12

turizm konusunda oldukça tecrübeli olmasından dolayı denizli merkezde 5 yıldızlı içinde kongre merkezide olan bir otel yapmalı hemde denizliinin simgesi olan bir gökdelen ne güzel yakışır.

murat   -  Bağlantı 11 Aralık 2012, 15:08

denizli mize,çardak havaalanı 65+65=130 km uzaklıkta,(türkiye nin şehir merkezine en uzak havalimanı)asgariyeye ait olmasından dolayı thy dışında özel şirketler kullanamaz dolayısıyla biletler inanılmaz pahalıdır,istanbuldan başka bir yerede uçulamaz,,ayrıca yüksek hızlı trenimiz yoktur,oto yollarımız yoktur,yeni stadyumumuz yoktur,bu nasıl dünya kenti olmaktır?

denizlisporlu   -  Bağlantı 11 Aralık 2012, 12:52

madem denizli aşığı Denizlispor’umuzada desteğini bekliyoruz kendisinin.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı