REKLAMI GEÇ

PAÜ’nün turizm beldesi Karahayıt’taki hastaneyi bitirememesine turizmciler tepkili

PAÜ’nün turizm beldesi Karahayıt’taki hastaneyi bitirememesine turizmciler tepkili

Pamukkale Üniversitesi tarafından termal turizm merkezi Karahayıt’ta yapımına başlanan ve bu nisan ayında açılışı yapılacağı duyurulan fizik tedavi ve rehabilitasyon hastanesinin tamamlanmamasına DENTUROD Başkanı Şen tepki gösterdi: Sorun ödeneksizlik değil, isteksizlik. Hayal kırıklığına uğradık.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Haziran 2020 Pazartesi, 16:51

Denizli Turistik Otelciler ve İşletmecileri Derneği (DENTUROD) Başkanı Gazi Murat Şen, Pamukkale Üniversitesi’nin (PAÜ) Karahayıt’ta yapmaya başladığı ama bitiremediği fizik tedavi ve rehabilitasyon hastanesini gündeme getirdi.

NİSAN 2020’DE AÇILACAĞI SÖYLENDİ
Bölgenin binlerce yıldır sağlık merkezi olduğunu, hastanenin de turizm açısından son derece önemli olduğunu belirten Şen, “Pamukkale Üniversitesi rektörü tarafından 2020 Nisan ayında hizmete gireceği söylenen hastane inşaatı hala devam etmektedir” dedi.

ZAMAN KAYBETTİRİYOR
Hastaneyi çok önemsediklerini belirten Şen, “Ancak bu konuda sürekli hayal kırıklığı yaşıyoruz. Hastane inşaatının bitmesi ve faaliyete alınması sürekli erteleniyor, en iyi şartlarda, ödenek olduğu takdirde tam teşekküllü olarak açılmasına bir yıla yakın süre olduğuna inandığımız, fizik tedavi rehabilitasyon hastanesi açılışının ertelenmesi sağlık turizm kenti olma hayallerimize sürekli olarak zaman kaybettiriyor” diye konuştu.

İSTEKSİZLİK VAR
Sorunun yöneticilerden kaynaklandığına inandığını belirten Şen, “Karahayıt FTR hastanesinin bu kadar zamandır faaliyete geçememesi sadece ekonomik kısıt koşullar nedeniyle değil, olsa olsa sorumluların yeteri kadar azimli, istekli ve kararlı olmamalarından kaynaklanmaktadır. Kent olarak daha gür bir ses çıkarılması gerekliliğine inanıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı