REKLAMI GEÇ

Seher Gökçe Dedeman Park Denizli’de

Seher Gökçe Dedeman Park Denizli’de

Anemon Denizli’nin Genel Müdürlüğü görevinden ayrılan Seher Gökçe, artık Dedeman Park Denizli’nin başında.

/ DENİZLİHABER / 1 Kasım 2012 Perşembe, 12:23

Denizli turizminin şüphesiz en çok konuşulan isimlerinden biri. Anemon Denizli Oteli’nin Genel Müdürü olarak tanıdığımız, kent turizminin prensesi olarak adlandırılan Seher Gökçe, bir süre önce bu görevinden ayrılmıştı.

Denizli’nin başarılı turizmcilerinden Gökçe’yi Dedeman Grubu kaptı. Dedeman Park Denizli Otel Genel Müdürü olarak oteller zinciriyle anlaşma yapan Gökçe’nin hedefi oteli iş dünyasının buluşma noktası haline getirmek.

Yeni adresi ile ilgili Denizlihaber.com’a konuşan Gökçe, “Dedeman çok kurumsal bir grup. Yılların birikimi var. Denizli’de de çok güzel bir yatırım yaptılar. Dedeman gibi köklü kurumda yer almak benim için gurur verici. Sorumluluğumun farkındayım. Şimdi üzerimdeki yük çok daha fazla. Ancak Denizlililerle yıllardır kurduğumuz samimi ilişkiler, bu sorumluluğumu hafifletecektir. Çok yakın zamanda çok güzel etkinlikler ve projeler ortaya çıkacak. Bunun müjdesini verebilirim şimdiden. Buraya geçtiğim ilk günden bu yana ne kadar büyük dostluklar kurduğumu da anlamış oldum. Herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Dilerim Dedeman ekibiyle birlikte Denizli’ye yakışır bir konseptle herkesi mutlu eden bir çalışma performansı ortaya koyarız” diye konuştu.

Yorumlar

cemal diriksoy   -  Bağlantı 9 Aralık 2012, 14:07

Gerçekten mahalli haber olmuş.Uzak bir kavram heralde KURUMSAL… 🙂

mustafa yıldız   -  Bağlantı 4 Kasım 2012, 20:57

sevgili denizlihaber yöneticileri sizleri hep takip ediyoruz.site olarak takdir de ediyoruz.lutfen devam edin ama bazı gereksiz haberleride secin be gari….başarılar.devam…

mustafa yıldız   -  Bağlantı 4 Kasım 2012, 20:55

Şu şehir otellerdeki yöneticilere de turizmci diyorlar ya anlayamadım gitti….

volkan albay   -  Bağlantı 1 Kasım 2012, 23:37

iyide bize ne kardeşim otel müdürünün transfer haberinden. Gerçek haberlere yer verin lütfen.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı