REKLAMI GEÇ

Şifalı Kaplıcaları İle Meşhur Pamukkale’nin En Lüks Otelleri

Şifalı Kaplıcaları İle Meşhur Pamukkale’nin En Lüks Otelleri

Denizli’nin nüfus bakımından en büyük ilçesi olan Pamukkale, antik çağlardan bu yana, hem önemli kültür merkezleri arasında yer almakta hem de şifalı kaplıcaları ile dikkat çekmektedir. Kalsiyum oksit içeriği yönünden zengin termal suların oluşturduğu travertenleri ile dünya çapında üne kavuşan Pamukkale, “ Dünyanın Sekizinci Harikası” olarak tanımlanmaktadır. 2300 yılı aşkın süredir şifa ve sağlık merkezi olan Pamukkale, aynı zamanda doğa tatillerinde de tercih edilmektedir. Yurt içinden ve yurt dışından çok sayıda ziyaretçi ve turist Pamukkale’ye sağlık turizmi ve gezi turları amacı ile gelir.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Nisan 2020 Cuma, 19:18

Denizli’nin en turistik noktası olan Pamukkale’de termal oteller başta olmak üzere her bütçeye uygun konaklama seçenekleri yer almaktadır. İlçe merkezi tesisleri ve Karahayıt otelleri, 2, 3, 4, 5 yıldız seçeneklerine sahiptir. Termal otellerin yanı sıra Pamukkale’de büyük otellerin yanı sıra butik oteller de hizmet vermektedir. Pamukkale tatilinizi planlamadan önce otelleri.net adresine tıklayarak, size en uygun tesisi rahatlıkla bulabilirsiniz.

Kusursuz Bir Sağlık Tatili İçin Pam Thermal Hotel Clinic & Spa
Pamukkale’nin şifalı sularını, profesyonel sağlık hizmetleri çerçevesinde sunan Pam Thermal Hotel Clinic & Spa, geniş alanı, merkezi konumu ve lüks konaklama birimleri ile kusursuzluğu yakalamanıza olanak sunmaktadır. Denizli şehir merkezine 25 km ve Çardak Havalimanı’na 65 km mesafede yer alan tesis, 6 farklı blokta, tüm misafirlerine konfor vadeden ve lüks 236 odaya sahiptir. Yarım pansiyon konseptinde konuklarını ağırlayan tesis, a la carte restoran alternatifi de sunmaktadır.

Avrupa Kaplıcalar Birliği’ne bağlı ve Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı hizmetleri ile şifa sunan Pam Thermal Hotel Clinic & Spa bünyesinde 1 adet açık ve çocuk bölmeli, 1 adet kapalı ve 3 adet termal su havuzu bulunmaktadır. Termal olanaklara ek olarak tesis bünyesinde geniş olanaklara sahip SPA merkezi hizmet vermektedir. A Tipi Tıp ve Rehabilitasyon Merkezi bulunan tesis, bu özelliği ile Türkiye’de ilk olma özelliği taşımaktadır. Tatil, termal ve tedavi olanaklarını bir arada sunan tesise www.pamthermal.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Pamukkale’nin En Lüks Termal Oteli Richmond Pamukkale Thermal
Türkiye’nin gözde turizm markalarından Richmond güvencesi ile kusursuz bir tatil hizmeti sunan Richmond Pamukkale Thermal, lüks ve kaliteden ödün vermeyen hizmet politikasını, Pamukkale’nin avantajları ile ustaca harmanlamaktadır. Hem eğlenip hem de sağlık hizmetlerinden yararlanabileceğiniz tesis, amukkale merkeze 3 km, otogara 23 km, Denizli şehir merkezine 22 km ve Denizli Çardak Havaalanı’na 74 km mesafede yer almaktadır. Yarım pansiyon konseptine sahip olan tesiste, açık büfe lezzetlerin yanı sıra 1 adet a la carte restoran bulunmaktadır. Tüm misafirlerine lüksü ve konforu vadeden tesis bünyesinde 315 oda hizmet vermektedir.

Eğlenceli bir tatil hizmeti almak isteyen misafirler için tesis bünyesinde 1 adet açık yüzme havuzu, 1 adet çocuk havuzu ve 1 adet kapalı havuz yer almaktadır. Pamukkale’nin sunduğu şifalı sulardan yararlanmak isteyen misafirler içinse termal havuz olanağı başta olmak üzere Türk hamamı, macera duşu, jet duş gibi pek çok hizmete sahip SPA & Termal merkezi hizmet vermektedir. Sağlık hizmetlerinden yararlanırken, iş toplantılarınızı da gerçekleştirebilmeniz içinse Richmond Pamukkale Thermal 6 adet tam donanımlı toplantı salonuna sahiptir. Richmond lüksünü, Pamukkale’de de yaşamak için https://www.richmondhotels.com.tr/richmond-pamukkale-termal-otel-denizli/ ‘ye tıklamanız yeterlidir.

Eğlence Ve Sağlık Hizmetlerini Aynı Çatı Altında Sunan Doğa Thermal Hotel
Denizli’nin eşsiz şifalı sularını, eğlenceli olanaklar ile bir arada sunan Doğa Thermal Hotel, geniş alanı ve merkezi konumuyla konuklarına avantajlı bir konaklama deneyimi yaşatmaktadır. Denizli Çardak Havalimanı’na 60 km, Denizli şehir merkezine 20 km, Pamukkale merkeze 5 km ve Denizli Otogarı’na 24 km mesafede yer alan tesis, konforlu ve huzur veren 120 odaya sahiptir. Oda kahvaltı konseptinde, güne lezzetli bir kahvaltı ile başlayacağınız tesis bünyesinde ayrıca 1 adet a la carte restoran bulunmaktadır.
Sağlığınıza kavuşurken, eğlenceli anlar yaşayacağınız Doğa Thermal Hotel bünyesinde bay-bayan soğuk su havuzu, bay-bayan kapalı ısıtmalı soğuk su havuzu, bay-bayan açık termal su havuzu, bay-bayan kapalı termal su havuzu, bayanlar için kapalı termal su havuzu ve 2 adet çocuk havuzu hizmet vermektedir. Ruhen ve bedenen rahatlamak isteyen misafirler için termal su hizmetlerine ek olarak oldukça donanımlı bir SPA merkezi bulunmaktadır. Dünyanın 8. Harikasını deneyimlerken, eksiksiz bir tatil geçirmek isteyenlerin ilk tercihi olan Doğa Thermal Hotel’i http://www.dogathermalhotel.com/ üzerinden incelemeniz tavsiye edilmektedir.

Pamukkale’de Merkezi Konum ve Lüks Olanaklar İçin Dedeman Park Denizli
Pamukkale ilçe merkezinde konuklarını ağırlayan Dedeman Park Denizli, Dedeman otelleri lüksünü, Denizli’de yaşamak isteyenler için vazgeçilmez adresler arasında yer almaktadır. Hem iş hem de gezi amaçlı konaklamalara hitap eden tesis, Çardak Havaalanı’na 55 km, Denizli’ye 3 km uzaklıkta yer almaktadır. Şık ve kullanışlı odaları ile tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz tesisin farklı özelliklere sahip 120 odası bulunmaktadır. Oda kahvaltı konseptinde, güne lezzetli bir kahvaltı ile keyifli bir başlangıç olanağı sunmakta olan Dedeman Park Denizli’de ayrıca 1 adet a la carte restoran bulunmaktadır. İş amaçlı konaklamalarınızda kusursuzluğa ulaşacağınız tesis bünyesinde 684 m2 alan, bölünebilir özelliği ile başarılı iş toplantılarına ev sahipliği yapmaktadır. Denizli’de eksiksiz bir şehir tatili için tercihinizi Dedeman Park Denizli’den yana yaparak, https://www.dedeman.com/7-Oteller/283-Park-Dedeman-Denizli/ ‘de şimdi tatilinizi planlayabilirsiniz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı