REKLAMI GEÇ

Turizmin First Lady’si Denizlili iki ünlü Tuba Ünsal ve Ebru Akel ile geliyor

Turizmin First Lady’si Denizlili iki ünlü Tuba Ünsal ve Ebru Akel ile geliyor

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un eşi, turizmin First Lady’si Pervin Ersoy, Denizlili iki ünlü ile geliyor. “Her şehri ünlüsüyle geziyoruz” projesi geliştiren Pervin Ersoy, Denizli’yi de kentin iki ünlü ismi Tuba Ünsal ve Ebru Akel ile birlikte gezecek, iç turizmin canlanmasına destek verecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Mart 2019 Perşembe, 13:18

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un eşi, Bizim Çocuklarımız Dayanışma Derneği’nin Başkan Yardımcısı Pervin Ersoy’un Bursa’ya yaptığı bir ziyaret, yeni bir projenin de filizlenmesini sağladı.

Eser Yenenler’in de eşlik ettiği gezi özellikle sosyal medyada yoğun ilgi görünce, gezi programının uygulandığı bölgeler ziyaretçi akınına uğradı.

“HER ŞEHRİ ÜNLÜSÜYLE GEZİYORUZ”
Turizmin First Lady’si Pervin Ersoy, başarılı dönüşler alınan gezinin ardından yeni bir proje için düğmeye bastı. “Her şehri ünlüsüyle geziyoruz” mottosuyla hazırlanan projenin ilk etabında 30 şehir, 30 ünlü isim düşünülüyor. Ancak, daha sonra adım adım geliştirilen proje destek de alıyor, rota tüm Türkiye’ye çevriliyor.

ROTAHANE’NİN İLK DURAĞI DENİZLİ
Rota ile hedef belirleyen turizmin First Lady’si Pervin Ersoy, iç turizmin kalkındırılması için Rotahane ile Türkiye’yi gezmek için yola çıkıyor. Rotahane’nin ilk durağı Denizli, konukları da iki Denizlili ünlü isim.

26-27 Mart tarihlerinde Tuba Ünsal ve Ebru Akel’in de katılacağı Rotahane’nin Denizli durağında önemli tarihi mekanlar olan Hierapolis, Laodikya ve Afrodisias gezilecek, burada keşifler yapılacak.

30-35 kişilik turların da eşlik edeceği gezi an be an sosyal medyadan paylaşılacak, Türkiye’nin ilgisi Denizli’nin tarihi güzelliklerine çevrilecek. Özellikle Denizlili iki ünlü Tuba Ünsal ve Ebru Akel’in takipçilerinin de yüzlerinin Denizli’ye çevrilmesi sağlanacak.

PROJE TÜM TÜRKİYE’Yİ KAPSAYACAK
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un eşi Pervin Ersoy’un önderliğinde başlatılan “Her şehri ünlüsüyle geziyoruz” projesi, Denizli’den start alacak ve tüm ülkeyi kapsayacak. Her şehrin özel yerleri, o şehrin ünlü isimleriyle gezilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı