REKLAMI GEÇ

52 FETÖ üyesi 11 ilde düzenlenen transfer operasyonuyla yakalandı

52 FETÖ üyesi 11 ilde düzenlenen transfer operasyonuyla yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 15 Temmuz Hain Darbe Girişiminde yer almış tutuklu ve hükümlü FETÖ üyelerine yurt içi ve yurt dışından topladıkları paralarla yardım eden 52 FETÖ mensubu şüphelisinin “Transfer Operasyonu” ile yakalandığını açıkladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Eylül 2023 Cuma, 09:33

İçişleri Bakanı Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “15 Temmuz Hain Darbe Girişiminde yer almış tutuklu ve hükümlü FETÖ üyelerine yurt içi ve yurt dışından topladıkları paralarla yardım eden 52 FETÖ mensubu şüphelisi “Transfer Operasyonu” ile yakalandı.

FETÖ’yle mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Antalya İl Jandarma Komutanlığı TEM Daire ile İstihbarat Başkanlıklarımızca FETÖ finans kaynaklarının deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalarda:

FETÖ’den tutuklu, hükümlü şahıslar ile ailelerine yurtiçi ve yurtdışından transfer edilen paralarla maddi destek sağlayan 52 FETÖ mensubu şüpheliye yönelik, Antalya merkezli toplam 11 ayrı ilde (Antalya, Mersin, Adana, Osmaniye, Şanlıurfa, Isparta, Denizli, İzmir, Bursa, Kocaeli, Ankara) operasyon düzenlendi.

Operasyonlar neticesinde şüphelilerin tamamı yakalandı; haklarında adli işlemler başlatıldı. Operasyonu düzenleyen Jandarmamızı tebrik ediyorum.
Halkımızın üzerine ateş açan, tanklarla ezmeye çalışan hainlere göz açtırmayacağız” ifadelerini kullarını.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı