REKLAMI GEÇ

28 FETÖ şüphelisi tutuklandı, bir kişi hakkında adli kontrol verildi

28 FETÖ şüphelisi tutuklandı, bir kişi hakkında adli kontrol verildi

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na yönelik yürütülen soruşturmalar kapsamında uzun süredir gözaltında tutulan ve bugün adliyeye sevk edilen 29 şüpheliden 28’i tutuklandı, 1 şüpheli hakkında ise sağlık nedenlerinden dolayı adli kontrol şartı getirilerek, serbest bırakıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Kasım 2016 Salı, 19:51

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturmalar kapsamında gözaltına alınan işadamlarının yoğunluklu olduğu 89 zanlının büyük bölümü adliyeye sevk edildi.

Dün mahkemeye çıkarılan 34 şüpheliden 33’ü tutuklanmış, bir kişi hakkında da adli kontrol şartı ile tutuksuz yargılanma kararı verilmişti. Emniyet Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlanan zanlılardan 29’u da bugün adli makamlara sevk edilmişti.

Gün içinde önce savcıya ifade veren, ardından da tutuklama istemiyle nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi’ne sevk edilen FETÖ şüphelilerinden 20’si hakkında tutuklama kararı verilmişti. Mahkemeye çıkarılan 9 şüpheliden 8’i hakkında daha tutuklama kararı çıktı. Bir FETÖ şüphelisi hakkında da sağlık nedenleri göz önünde bulundurularak, adli kontrol şartı getirildi ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

26 ŞÜPHELİ’NİN EMNİYETTEKİ İŞLEMLERİ SÜRÜYOR
Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından mahkemeye sevk edilen zanlıların sayısı 63’e yükseldi. Bu şüphelilerden 61’i tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 1 şüpheli etkin pişmanlık yasasından yararlandı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, 1 şüphelinin de sağlık nedenleri göz önünde bulundurularak, adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmasına karar verildi.

Yorumlar

ADNAN KARACA   -  Bağlantı 23 Kasım 2016, 08:22

şu NİYAZİ ÇANKAL çürüsün içeride çürüsün.kendini büyük zannediyordu ama büyük allahtır.milletin rızkıyla oynadı ceksin cezasını.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı