REKLAMI GEÇ

Dalaman Çayı’nda FETÖ kitapları

Dalaman Çayı’nda FETÖ kitapları

Darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturmalar devam ederken, ellerinde FETÖ kitabı bulunanlar farklı yöntemlerle kurtulmaya çalışıyor. Dalaman Çayı’nda da çok miktarda FETÖ kitabı ve Zaman Gazetesi ortaya çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Ağustos 2016 Cuma, 10:13

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması soruşturmaları yoğunlaşırken, ellerinde terör örgütünün başı Fetullah Gülen’e ait kitaplar ile örgütün yayın organı kabul edilen Zaman Gazetesi’nden kurtulmak isteyenler farklı yollar deniyor.

denizli-dalaman-cayinda-feto-kitaplari-4

Her gün farklı bir bölgede FETÖ yayın organlarıyla karşılaşmak mümkün. Dalaman Çayı üzerinde araştırma gezisi yapan denizlihaber.com ekibi de benzer bir manzara ile karşılaştı.

ÇOK SAYIDA FETÖ KİTABI
Denizlihaber.com ekibi, Dalaman Çayı’na atılmış çok miktarda FETÖ kitabına rastladı. Örgüt elebaşı Fetullah Gülen’in kitapları ile örgütün yayın organı kabul edilen Zaman Gazetesi’nden kurtulmak isteyen bir örgüt üyesi Dalaman Çay’ına attı.

denizli-dalaman-cayinda-feto-kitaplari-3

Koliler içinde atılan FETÖ kitapları ve eski gazeteler Dalaman Çayı’nın kıyılarına yayılmış. Kitapları kimin attığı ise bilinmiyor.

denizli-dalaman-cayinda-feto-kitaplari-5

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı