REKLAMI GEÇ

Denizli, 15 Temmuz’da kol kola yol yürüyenlere emanet

Denizli, 15 Temmuz’da kol kola yol yürüyenlere emanet

Ak Parti, 15 Temmuz kalkışmasına direnen isimleri görmezden gelmedi.  O anıt fotğrafın ön safında yer alanlar şimdi ya hala görevleri başında ya da çok daha önemli yerdeler.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Temmuz 2019 Salı, 18:09

15 Temmuz hain darbe girişiminin Denizli’de hafızalara kazınan fotoğrafı oldu. Hatta 15 Temmuz kalkışmasına karşı direnişin anıt fotoğrafı da denebilir. Ak Parti İl Binası’ndan çıkan az sayıdaki partili, Çınar Meydanı’na Atatürk caddesi’nden kol kola yürümüş, vatandaşların katılımıyla kalabalık binlere ulaşmıştı. Büyükşehir Başkanı osman Zolan, Milletvekili Şahin Tin, eski il başkanı Avni Örki, teşkilatın 2 numarası Uğur Erdoğan beraberindekilerle kol kola gerçekleştirdiği o yürüyüşün safında olanlar bakın şimdi ne yapıyor?

Denizli 5 yılda daha ona emanet
Osman Zolan 15 Temmuz’da çekilen o fotoğraf  karesinden sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yeniden Denizli Büyükşehir Adayı gösterildi. 30 Mart seçimlerini kazanan Zolan, kentin yönetimi için 5 yıl daha yetki aldı.

Tin 2. Döneminde
26. Dönem Milletvekili olarak 15 Temmuz gecesi parti binasından diğer isimlerle kol kola Çınar Meydanı’na yürüyen isimlerden biri de Şahin Tin’di. Tin, 24 Haziran’da yapılan seçimlerde tekrar milletvekili seçilerek 2. Dönem Denizli’yi TBMM’de temsil etmeye hak kazandı.

DTO Erdoğan’a emanet
Partinin önemli kurmaylarının arasında bulunan Uğur Erdoğan, Eylül 2016’da önce DTO yönetim kurulu içinden seçildi, ardından Nisan 2018’de seçimle görevini sürdürdü.

O şimdi Belediye Başkanı
15 Temmuz’un anıt fotoğrafında en saflarda yer alan bir başka isim ise bir dönem Ak Parti İl Başkanlığı yapmış Avni Örki idi. Zolan ve Tin ile birlikte Atatürk Caddesi’ndeki yürüyüşte yer alan Örki, 30 Mart önce aday gösterildiği Pamukkale Belediye Başkanlığı seçimlerine kazandı. Şimdi Pamukkale’nin yeni patronu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı