Acıpayam’da FETÖ/PDY operasyonu

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Acıpayam’da FETÖ/PDY operasyonu gerçekleştirdi. Bylock kullandığı belirlenen 26 şüpheli gözaltına alındı, 8’i tutuklandı. Firardaki 3 zanlı da aranıyor. Operasyon kapsamında yapılan aramalarda F serisi 1 dolarlar da ele geçirildi.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Eylül 2017 Salı, 14:10
Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Acıpayam merkez, Yeşilyuva ve Kelekçi Mahalleleri’nde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik operasyon gerçekleştirdi.
Bylock kullandığı belirlenen zanlılara yönelik gerçekleştirilen eş zamanlı baskınlarda 26 şüpheli gözaltına alındı. Bu kişilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda ise 4 adet F serisi 1 dolar, 7 bilgisayar, 11 veri depolama aygıtı ile 14 cep telefonuna el kondu.
İşlemleri tamamlanan zanlılardan 18’i adliyeye sevk edildi. Bu zanlılardan 8’i tutuklanırken, 10 zanlı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Firardaki 3 zanlının yakalanması için de çalışmalar sürüyor.