REKLAMI GEÇ

DENİB Başkanı Süleyman Kocasert asılsız ihbar kurbanı mı?

DENİB Başkanı Süleyman Kocasert asılsız ihbar kurbanı mı?

Bugün gözaltına alınan Denizli İhracaatçılar Birliği (DENİB) Başkanı ve Türkiye İhracaatçılar Meclisi (TİM) Başkanvekili Süleyman Kocasert’in iftiraya kurban gittiği iddiası var. Gözaltına alınan Kocasert’in işyerinde arama yapmaya gerek bile duymaması çok önemli bir detay.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Haziran 2017 Çarşamba, 13:49

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aralarında Denizli İhracaatçılar Birliği (DENİB) Başkanı ve Türkiye İhracaatçılar Meclisi (TİM) Başkanvekili Süleyman Kocasert’in de bulunduğu 6 işadamı, polis tarafından ev ve işyerlerinde arama yapılıp, gözaltına alındı.

EVİNE KOŞARAK GİTTİ
Süleyman Kocasert’in bugün saat 10.00 sıralarında telefonu çaldı. Arayan polisti ve eve gelmesini istediler. Kocasert, otomobiliyle dakikalar sonra Gerzele Mahallesi’ndeki evine gitti. Polis, “Evinizde arama kararı var” dedi. Aramaların ardından Kocasert, Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

ASILSIZ İHBAR OLABİLİR
Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gözaltına alınan Süleyman Kocasert, emniyette ifadesini verdi.

Denizlihaber’in, güvenilir kaynaklardan aldığı bilgiye göre; Kocasert’in asılsız bir ihbara kurban gitmiş olasılığının yüksek. Kocasert’in Saltak Caddesi’ndeki iş yerinde arama yapılması için savcılığın talimatı oldu, ekipler yola çıktı ve aniden gelen haberle geri döndüler. Kocasert’in iş yerinde arama gereği duyulmadı.

Denizlihaber’in edindiği ‘asılsız ihbar’ iddiası doğru çıkarsa, Kocasert’in birkaç saat sonra serbest bırakılabileceği belirtiliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı