REKLAMI GEÇ

15 Temmuz gecesi Zeybekci’nin saldırıya uğradığı anlar yayınlandı

15 Temmuz gecesi Zeybekci’nin saldırıya uğradığı anlar yayınlandı

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, NTV’ye konuk oldu, 15 Temmuz darbe gecesi Meclis’te yaşadıklarını bu kez de aylar sonra ortaya çıkan görüntüler eşliğinde anlattı. Bakan Zeybekci, Meclis’e giderken üzerlerine ateş açıldığını, yanında oğlu Atilla Zeybekci’nin de olduğunu ve nasıl kurtulduklarını bir kez daha görüntüler eşliğinde anlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Şubat 2017 Perşembe, 21:55

15 Temmuz darbe girişimi sırasında Ankara’da olan ve Meclis’e gitmeye çalışan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, o gece yaşananları her platformda anlatmıştı. Bakan Zeybekci’nin, darbe girişiminin yaşandığı o gece saldırıya uğraması, üzerine ateş açılması NTV’de yayınlandı.

NTV’de programa konuk olan Bakan Zeybekci, o anlara ilişkin güvenlik kamerası görüntülerini daha önce de izlediğini ifade etti. Saldırıdan uzun süre sonra kamuoyu ile paylaşılan görüntüler eşliğinde o geceyi bir kez daha anlatan Bakan Zeybekci, saldırıya uğradıkları sırada yanında oğlu Atilla Zeybekci ve koruma görevlilerinin olduğunu söyledi.

Görüntüler eşliğinde an be yaşadıklarını ve yaptıklarını anlatan Bakan Zeybekci, “Darbe girişiminin yaşandığı gece Meclis’e doğru gidiyorduk. Dikmen kapısından girdik, açığa çıktığımız sırada üzerimize ateş edildi, duvar kenarına saklandık ve atlayarak siper aldı. Ateş edilmeye devam ediyordu, üzerimize altında olduğumuz ağaçlardan dallar düşüyordu. Tahminin Genel Kurmay Başkanlığı üzerinden ateş ediliyordu. Buradan çıktıktan sonra Meclis’e girdik. Bir arkadaşımız duvardan atlarken bacağından yaralandı” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı