REKLAMI GEÇ

Denizli emniyetinden terör operasyonu

Denizli emniyetinden terör operasyonu

Denizli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda FETÖ/PDY’den 7, İŞİD’den de bir zanlı gözaltına alındı. Yakalanan FETÖ zanlıları arasında askeri mahrem yapılanmasından sorumlu 2 aktif öğretmen de bulunuyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Mart 2021 Pazartesi, 14:19

Denizli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması ve DEAŞ/İŞİD terör örgütlerine yönelik kapsamlı operasyonlar gerçekleştirdi.

ASKERİ MAHREM YAPILANMASI SORUMLUSU 2 ÖĞRETMEN YAKALANDI
Ekipler, FETÖ/PDY’nin askeri mahrem yapılanması içinde bulundukları, askeri personelden sorumlu oldukları iddiasıyla haklarında soruşturma başlatılan 2 aktif öğretmen, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Polis ayrıca, FETÖ/PDY üyesi oldukları iddiasıyla yargılanan ve haklarında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş cezası bulunan 4 kişi ile 2 yıl 3 ay ceza alan bir zanlıyı yakaladı.

Yakalanan 5 zanlı tutuklandı, 2 zanlı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

SOSYAL MEDYADA İŞİD OPERASYONU
Denizli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri DEAŞ/İŞİD’e yönelik de operasyon gerçekleştirdi. Sosyal medyada terör örgütünün propagandasını yaptığı belirlenen zanlı düzenlenen operasyonla yakalandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı