REKLAMI GEÇ

Büyükşehir Başkan adayı FETÖ/PDY’den yargılanıyor

Büyükşehir Başkan adayı FETÖ/PDY’den yargılanıyor

FETÖ/PDY’nin Denizli’deki hukuk yapılanmasıyla ilgili “Avukatlar Davası”nda, 2014 yerel seçimlerine bağımsız aday olarak katılan ve Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olan Muhammet İkbal Çil de yargılanan 9’u tutuklu, 2’si tutuksuz 11 sanık arasında yer aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Ocak 2017 Çarşamba, 09:28

FETÖ/PDY’nin Denizli’deki yapılanmasına yönelik yapılan soruşturmalar kapsamında, Tavas Çatı Davası, Askerler Davası ve Özel Eğitim Kurumları Davası’ndan sonra 4. davanın da görülmesine başlandı. Denizli 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın 9’u tutuklu ve 2’si adli kontrol uygulamasıyla tutuksuz yargılanan 11 sanığı bulunuyor.

Davanın ilk celsesinde savunmasını yapan Muhammet İkbal Çil, biri Bylock, diğeri Ahmet Yılmaz Karakaya isimli kişi tarafından verilen şikayet dilekçesi nedeniyle tutuklu bulunduğunu, örgütün kriptolu haberleşme programı Bylock’u kullanmadığını, hakkında dilekçe veren Ahmet Yılmaz Karakaya’nın da hayali bir isim olduğunu söyledi.

“REKLAM OLSUN DİYE ADAY OLDUM”
2104’te yapılan yerel seçimlere bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak katıldığını anlatan Çil, “Bu adaylığım mesleki hayatıma katkısı olması içindir. Reklam amaçlıdır. 2 araç kiralayıp kendi tanıtımımı yaptım. Kendimi tanıtıp müşteri portföyü oluşturmak istedim. Aldığım oy 280 civarındadır. Bu da çevremin verdiği oylardır. Örgütün adayı olsaydım daha çok oy alırdım” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı