REKLAMI GEÇ

Ünlü marketler zinciri sahibinin oğlu da FETÖ’den gözaltında

Ünlü marketler zinciri sahibinin oğlu da FETÖ’den gözaltında

Denizli’de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’nın (FETÖ/PDY) iş dünyası bağlantılarına yönelik bugün gerçekleştirilen operasyonda, gözaltına alınanların sayısı 30’a yükseldi. Gözaltına alınanlar arasında ünlü marketler zincirinin ortaklarından işadamı H.P.’nin oğlu C.P.’nin de bulunduğu bildirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Ekim 2016 Cuma, 12:39

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında, örgütün iş dünyası bağlantılarına yönelik bu sabah erken saatlerde başlatılan operasyonda gözaltına alınanların sayısı 30’a yükseldi.

denizli-unlu-market-zincirinin-oglu-da-gozaltinda-fato-ic

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda gözaltına alınanlar arasında, ünlü marketler zincirinin ortaklarından işadamı ve Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili H.P.’nin oğlu C.P.’nin de bulunduğu bildirildi. C.P.’nin Yenişehir Mahallesi’ndeki villasına giden polis ekibinin, arama yaptığı, bulunan belgelere incelenmek üzere el konulduğu belirtildi.

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili olan H.P., geçtiğimiz günlerde AK Parti Denizli İl Başkan Yardımcılığı ve Yürütme Kurulu görevinden istifa etmişti. H.P., 1 Eylül’de ise, 7,5 milyon liraya mal olacak ortaokul yaptırmak için protokol imzalamış, valilikteki imza törenine gözaltına alınan oğlu C.P. de katılmıştı.

DAHA ÖNCE DE AMCAOĞLU GÖZALTINA ALINMIŞTI
FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında aynı marketler zinciri ortakların C.P.’nin oğlu A.P. de gözaltına alınmış, çıkarıldığı mahkemede tutuklanmıştı.

denizli-feto-operasyonu-12-isadami-gozalti-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı