REKLAMI GEÇ

Denizli’nin son 10 yılda görev yapmış 3 imamı da tutuklandı!

Denizli’nin son 10 yılda görev yapmış 3 imamı da tutuklandı!

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü FETÖ/PDY operasyonlarında 4 ayda çok önemli mesafe kat edildi. FETÖ’nün 6 eyalete böldüğü Denizli’de tüm sözde eyalet örgütleri çökertilirken, son 10 yılda görev yapan Denizli’nin 3 imamı da tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Kasım 2016 Cuma, 15:56

15 Temmuz’un ardından başlayan FETÖ/PDY yani Fettullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet yapılanması operasyonlarında soruşturmasında yüzlerce kişi hakkında adli işlem yapıldı.

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından oluşturulan özel ekipler 4 ay gibi kısa bir süre içinde örgütün Denizli’deki organizasyonel yapılanması, kilit isimleri, finans kaynakları, iletişim ağı, yurt içi ve dışı ilişkileri, destekçi paravan yapılanmalar konusunda çok önemli bilgileri deşifre etmeyi başardı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi, Terörle Mücadele Şubesi ve Jandarma tarafından yürütülen çok sayıda operasyonda başta örgütün Türkiye’deki en gözde eyaletlerinden biri olduğu ileri sürülen Tavas Eyaleti yapılanması olmak üzere, Acıpayam, Çivril ve merkezdeki 3 farklı eyaletinin çok önemli ve kritik isimlerine ulaşıldı.

Rekor gözaltılar ve tutuklamaların yaşandığı FETÖ/PDY soruşturmasında FETÖ’nün Denizli’de son 10 yılda görevlendirilmiş 3 paralel valisi, yani kent imamı da tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bilindiği üzere 15 Temmuz sonrası gözaltına alınan kent imamının ardından örgütün görevlendirdiği Mehmet Boz da halefi gibi tutuklanmış, ardından yine örgüt tarafından atandığı ortaya çıkan Fuat Yıldırım’ın da kaderi haleflerinkiyle aynı olmuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı