REKLAMI GEÇ

DESKİ’de FETÖ’yle ilgili 7 kişi görevden alındı

DESKİ’de FETÖ’yle ilgili 7 kişi görevden alındı

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve DESKİ yönetim kurulu, kurum içi FETÖ/PDYincelemesini sürdürüyor. İncelemeler neticisesinde DESKİ’den 1 genel müdür yardımcısının da bulunduğu 7 personelin daha görevden alındığı iddia ediliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Eylül 2016 Perşembe, 12:23

FETÖ’nün 15 Temmuz’daki darbe girişimiyle ilgili soruşturmalar devam ediyor. Kamu kurumlarında bu örgütle bağlantısı belirlenen personelin bir bölümü tutuklanırken, bir bölümüyle ilgili de görevden alma işlemi uygulanıyor.

Bu kapsamda, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve DESKİ yönetimi tarafından yürütülen soruşturma kapsamında DESKİ’de 1 genel müdür yardımcısı ile 1 memur ve 5 taşeron işçinin FETÖ ile bağlantısı bulunduğu gerekçesiyle görevden alındığı öğrenildi.

Büyükşehir Belediyesi’nin FETÖ örgütüyle ilgili kurum bazında yürüttüğü soruşturmalara yönelik bir basın açıklaması yapacağı öğrenildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, 15 Temmuz Darbe girişiminin ardından terör örgütü ile ilgili bağlantılı tüm personelin en kısa zamanda tespit edilip görevden alınacağını açıklamış, bu talimat sonrasında şu ana kadar Denizli Büyükşehir Belediyesi’nde personele yönelik geniş kapsamlı inceleme başlatılmış, şu ana kadar 25’in üzerinde personel hakkında işlem yapılmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı