REKLAMI GEÇ

Kocabaş’ta coşkulu bekleyiş

Kocabaş’ta coşkulu bekleyiş

FETÖ/PDY davasının bugün tahliye olan sanıkları Kocabaş Kapalı Ceza ve Tutuk Evi’nden tahliye olmak üzere. Tahliye işlemleri devam eden sanıkların yakınları Kocabaş’ta büyük bir kalabalık oluşturdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Mart 2017 Çarşamba, 22:17

EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde kurulan 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam eden ve 22’si firari, 43’ü tutuklu, 3’ü tutuksuz toplam 65 sanığın yargılandığı davanın ilk duruşmasında bugün öğle saatlerinde 22 tahliye kararı verilmişti.

Aralarında Denizli’de yakından tanınan isimlerin bulunduğu sanıkların tahliyesi, yakınları tarafından da büyük bir sevinçle karşılanmıştı. Mahkeme salonunda tahliye kararını okuduktan sonra sevinç çığlıkları atan tutuklu yakınları duruşma salonunun bulunduğu alandan dışarı çıkarılmıştı.
Tahliye kararının verildiği öğle saatlerinden itibaren Kocabaş’taki cezaevine gelen tutuklu yakınları tahliye işlemlerinin tamamlanmasına dek bölgede büyük bir kalabalık oluşturdu. Cezaevinden çıkacak yakınların bekleyen tutuklu yakınları, bekleyişlerini büyük bir heyecanla sürdürüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı