REKLAMI GEÇ

FETÖ firarileri hücre evinde yakalandı

FETÖ firarileri hücre evinde yakalandı

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin FETÖ’ye yönelik operasyonları sürüyor. Örgüte üye olma suçlamasıyla aranan 3 zanlı örgüt evine düzenlenen baskınla yakalandı. Zanlılardan biri tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Şubat 2021 Pazartesi, 17:21

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonları sürüyor.

FETÖ terör örgütüne üye olma suçlamasıyla bir süredir aranan 3 zanlının örgütün hücre evinde saklandığı bilgisine ulaşan polis, kapsamlı bir soruşturma başlattı.

Firari olarak aranan zanlıların kaldığı hücre evine baskın düzenleyen polis, 3 zanlıyı gözaltına aldı.

İşlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan biri tutuklandı, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar

Bakış Açısı   -  Bağlantı 2 Şubat 2021, 13:25

FETÖ borsası ne durumda. Üniversite’ye bir el atsanıza, 1995’den beri alınanlara bir bakınız. Para işlerine bakınız. Yöneticilere bakınız. Nasıl saç uzattılar, ay kuyruğu yaptılar. Lojmanda 20 yıl oturdular..

Bilal   -  Bağlantı 1 Şubat 2021, 22:50

Denizli dahil denizli ilçe ve köylerde bol bol operasyon yapılması şarttır hala daha etkin pişmanlıktan yararlanıp pişman olmayıp sağda solda Devleti ve yönetenlere karşı küfürler yapıyorlar propaganda yapıp bizim bir suçumuz yok diyorlar .

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı