REKLAMI GEÇ

FETÖ örgüt evlerine eş zamanlı polis baskını

FETÖ örgüt evlerine eş zamanlı polis baskını

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından sabah erken saatlerde eş zamanlı düzenlenen şafak operasyonunda FETÖ/PDY’nin örgüt evleri basıldı. Gözaltına alınan 12 zanlı tutuklandı, bir başka operasyonda yakalanan 2 FETÖ hükümlüsü de cezaevine gönderildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Nisan 2022 Pazartesi, 16:10

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik polis operasyonları sürüyor.

ÖRGÜT EVLERİNE ŞAFAK BASKINI
Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY terör örgütüne üye olma suçlamasıyla haklarında açılan davalardan hapis cezaları alan firari hükümlülerin yakalanmasına yönelik kapsamlı bir çalışma yürüttü.

12 firari hükümlünün saklandığı örgüt evlerinin belirlenmesinin ardından operasyon için düğmeye basan polis, eş zamanlı şafak operasyonları gerçekleştirdi.

Örgütün hücre evlerinde saklanan 12 FETÖ hükümlüsü gözaltına alındı. İşlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen hükümlüler tutuklandı.

2 FİRARİ YAKALANDI
Denizli polisinin gerçekleştirdiği bir başka operasyonda da FETÖ’ye bilerek ve isteyerek yardım etme suçlamasıyla yargılandıkları davada 2 yıl 1’er ay hapis cezası alan 2 firari yakalandı. Hükümlüler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı