REKLAMI GEÇ

FETÖ’den tutuklanan oğlunu savundu

FETÖ’den tutuklanan oğlunu savundu

Denizli’de faaliyet gösteren Kartlısan Geri Dönüşüm Şirketi’nin sahibi Hasan Kartlı, işadamlarına yönelik FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan oğlu Volkan Kartlı’yı savundu. Kartlı, oğlunun  FETÖ’ye finansal kaynak sağladığı gerekçesiyle kapatılan Zirve Derneği ile Denizli İşadamları Derneği (DİAD) üyesi olduğu gerekçesiyle ve BİMER’e yapılan ihbar üzerine tutuklandığını öne sürerek, “Oğlum belediyelerle iş yapıyordu. Aralarında Denizli Belediyesi de vardı. Onların teşvikiyle adı geçen derneklere üye oldu”dedi

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 31 Ağustos 2016 Çarşamba, 13:11

FETÖ’den tutuklanan işadamı Volkan Kartlı’nın babası Hasan Kartlı, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenledi. Yanına diğer oğlu Oktay Kartlı’yı da alarak açıklamalarda bulunan Hasan Kartlı, 17 Haziran 2011’de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın onayı ile İl Çevre ve Orman Müdürlüğü tarafından geri dönüşüm lisansı aldıklarını, bundan sonra da belediyeler ile çalışmaya başladıklarını söyledi.

denizli-feto-kartlisan-vokan-kartli-ic

2011 yılından 2014 yerel seçimlerine kadar Denizli Belediyesi ile yerel seçimlerden sonra bir yıl da Merkezefendi Belediyesi ile çalıştıklarını anlatan Kartlı, “Ne benim ne de üç oğlumun bu örgütle ne manevi ne de bedenen hiçbir alakası yoktur. Oğlum Volkan Kartlı, şikayet üzerine tutuklanmıştır” dedi.

“YÖNETİCİLER TEŞVİK ETTİ” İDDİASI
Oğlu Volkan Kartlı’nın FETÖ’ye maddi destek sağladığı gerekçesiyle kapatılan Zirve Derneği ile DİAD’a üye olduğu ve BİMER’e yapılan şikayet üzerine tutuklandığını ileri süren Baba Hasan Kartlı, “Oğlum belediyeler ile iş yaptığı için onların teşviki üzerine bu derneklere üye olmuştur. O döneme baktığınızda birçok yöneticinin ve iş adamının da bu derneklere üye olduğunu görürsünüz. Cumhurbaşkanı’nın talimatı üzerine de 17-25 Aralık sonrası dernekten ayrılmıştır” diye konuştu.

İHBAR EDENLERLE YASAL YOLLARLA MÜCADELEMİZ DEVAM EDİYOR
Merkezefendi Belediyesi ile yaptıkları sözleşmenin bir yıl önce fesh edildiğini, Tokat Belediyesi ile çalışmalarının da fesh edileceğini kaydeden Kartlı, “Oğlum Volkan Kartlı’nın FETÖ’cü olduğu gerekçesiyle yapılan ihbarlar üzerine iş sözleşmelerimiz feshedildi. Benim ve oğullarımın bu örgütün sohbetlerine, derslerine gittiğimizi, maddi yardımda bulunduğumuzu belgelesinler, idam etsinler. Hakkımızda şikayette bulunanların kim olduklarını biliyoruz ve onlarla yasal mücadelemiz sürüyor” diye konuştu.

Yorumlar

ahmet   -  Bağlantı 31 Ağustos 2016, 15:29

belediyeye yaranmak için sohbetlere git sonra ağla. senin oğlanın aklı fikri yok mu da bunlara dahil olmuş diye sorarlar adama !!

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı