REKLAMI GEÇ

FETÖ’nün öğretmenlerine operasyon

FETÖ’nün öğretmenlerine operasyon

Adana merkezli aralarında Denizli’nin de olduğu 3 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan 5 şüpheliden biri tutuklandı, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Şubat 2021 Cumartesi, 12:52

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, mahrem askeri imamlarınca kontörlü/ankesörlü telefonlardan ardışık arandıkları tespit edilen ve örgütün okullarında öğretmenlik yapan 5 şüpheliye yönelik Adana, İstanbul ve Denizli’de operasyon düzenledi.

Operasyonda, askeri okuldan atılan Mehmet Enes E. ve Mehmet O. ile örgütün kapatılan dershanesinde görev yapan öğretmenler Ercan A. ve Selami S. ile esnaf Cahit B. gözaltına alındı.

Etkin pişmanlıktan yararlanan Ercan A, emniyetteki ifadesinde, dershanelerde zeki öğrencileri “ser rehber” ismi verilen kişiye bildirdikleri, bu kişinin de öğrencileri polis ya da asker olmaları için sınavlara hazırladığını söylediği öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Mehmet O. tutuklandı, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.(A.A.)

Yorumlar

Bilal   -  Bağlantı 6 Şubat 2021, 22:56

Denizli Merkez ve İlçeleri ile Mahallelerine özel bir önem verilmesi şarttır Pişman olanlar olup itiraf ettiği halde hapisden kurtulmak adına isimde veriyorlar fakat serbest kalınca hiçbir şey yokmuş gibi davranıyorlar İstihbarat olması lazım.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı