REKLAMI GEÇ

FETÖ/PDY’den 13 kişi tutuklandı

FETÖ/PDY’den 13 kişi tutuklandı

Denizli’de devam eden Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan 85 zanlıdan 34’ü bu sabahtan itibaren gruplar halinde adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan zanlılardan 22’si tutuklanırken, bir kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Adliyeye sevk edilenlerden 11 kişinin daha mahkeme süreci devam ediyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Kasım 2016 Pazartesi, 17:38

Denizli Emniyet Müdürlüğü tarafından sürdürülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aralarında çok sayıda işadamının da bulunduğu 85 kişi gözaltında bulunuyordu.

Emniyet Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlanan zanlılar bu sabah saatlerinden itibaren gruplar halinde adliyeye sevk edilmeye başlandı. Önce savcı, ardından da mahkeme karşısına çıkarılan zanlılardan 13’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlerleyen saatlerde zanlıların adliye süreçleri devam etti. Gruplar halinde ifadeleri alınan ve tutuklama kararı çıkan zanlıların sayısı 22’ye yükseldi.

Mahkemeye çıkarılan zanlılardan bazılarının da etkin pişmanlıktan yararlanmak istediği öğrenildi, bir kişi de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Adliyeye çıkarılan zanlıların mahkeme süreçlerinin devam ettiği, savcılık ve mahkeme süreçlerinin gece geç saatlere kadar süreceği öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı