REKLAMI GEÇ

Polisten FETÖ operasyonu: 8 gözaltı, 3 tutuklama

Polisten FETÖ operasyonu: 8 gözaltı, 3 tutuklama

Denizli Emniyet Müdürlüğü son 1 hafta içinde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonlarını sürdürüyor. Ankesörlü hatlardan aranan 6, haklarında kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 2 kişi yakalandı, 3 zanlı tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Şubat 2021 Pazartesi, 17:06

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin FETÖ/PDY’ye yönelik operasyonları sürüyor.

01-07 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonlarda, örgütün mahrem yapılanmasında faaliyet gösterdikleri ve ankesörlü telefonlardan arandıkları belirlenen 6 zanlının yakalanması için operasyon düzenlendi.

Gerçekleştirilen baskınlarda 6 zanlı gözaltına alındı. İşlemleri tamamlanan ve adliyeye sevk edilen zanlılardan biri tutuklandı, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

KESİNLEŞMİŞ CEZASI OLAN 2 KİŞİ YAKALANDI
Bu operasyonların yanı sıra silahlı terör örgütüne üye olma suçundan kesinleşmiş hapis cezaları olan ve yakalama emri bulunan zanlılara yönelik de baskınlar gerçekleştirildi.

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı’nca 2 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 1 zanlı ile Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı’nca 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan bir zanlı yakalandı.

İşlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen 2 zanlı da tutuklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı