REKLAMI GEÇ

Polisten FETÖ operasyonu: 9 gözaltı

Polisten FETÖ operasyonu: 9 gözaltı

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik son bir haftada gerçekleştirilen operasyonlarda 9 şüpheli gözaltına alındı. Zanlılardan 8’ine ankesörlü hatlar takip edilerek ulaşıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Aralık 2020 Pazartesi, 16:10

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından GETÖ/PDY’ye yönelik operasyonlar sürüyor. 7-13 Aralık tarihleri arasında FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen soruşturmalar kapsamında, ankesörlü hatlar takibe alındı.

Bu hatlardan arandığı belirlenen 8 zanlı için gözaltı kararı verildi. Harekete geçen polis ekipleri zanlıları ikametlerinde gözaltına aldı.

Ayrıca, örgütün düzenlediği toplantılara katıldığı ve destek olmak amacıyla Bank Asya’ya para yatırdığı öne sürülen 1 zanlı da gözaltına alındı.

Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

Yorumlar

Bilal   -  Bağlantı 16 Aralık 2020, 06:46

Halkın içinde ellerini kollarını sallayarak geziyorlar önceler Bank Asya resmi kanallardan açıldı para yatırmak da suç oldu dediler fakat Halka salak aptal zannediyorlar Bank Asya ya paraları yatırdın ama paranın kesilmesine göz yumdun desteksağladın

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı