REKLAMI GEÇ

Prof. Dr. Bağcı hakkında şok iddia!

Prof. Dr. Bağcı hakkında şok iddia!

FETÖ operasyonu kapsamında görevden alınan PAÜ’nün eski rektörü Prof. Dr. Bağcı’nın Denizlihaber.com’da yayınlanan gözaltı fotoğrafı için 2 PAÜ çalışanını hafiyelikle görevlendirdiği iddia ediliyor. Bir başka iddia ise, fotoğrafın peşine düşen hafiyelerin polis dinlemesine takılarak deşifre olduğu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Kasım 2016 Salı, 16:38

FETÖ soruşturmaları kapsamında gözaltına alınan ve görevden uzaklaştırılan PAÜ’nün eski rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı’nın Denizlihaber.com’da yayınlanan gözaltı fotoğrafının peşine düştüğü ileri sürülüyor.

Büyük ses getiren o fotoğraf için ulaştırma ve güvenlik birimlerinde görevli iki çalışanına, “Bu fotoğrafı kimin çekip servis ettiğini bulun ve bana bilgi verin” dediği öne sürülürken, hafiyelik girişiminin polis dinlemesiyle ortaya çıktığı iddialar arasında.

Yurt genelinde başlatılan FETÖ soruşturmaları çerçevesinde PAÜ’ye düzenlenen ilk polis operasyonunda neredeyse tüm kurmaylarıyla birlikte gözaltına alınan PAÜ eski rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, gözaltına alındığı günün gecesinde nöbetçi mahkemece, adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Pamukkale Üniversitesi’nde son günlerde ortaya atılan bir iddia, şok etkisi yarattı. İddiaya göre Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Denizlihaber.com’un yayınladığı, gözaltı işlemi sırasında polislerin arasındaki fotoğrafın kimin tarafından çekildiğini bulmak için güvendiği çalışanlardan yardım istedi.

Yine o iddialara göre, fotoğrafın kimin tarafından çekilip Denizlihaber.com’a ulaştırıldığı konusunda araştırma yaptığı öne sürülen iki PAÜ çalışanı polis dinlemesine takıldı. Üniversite öğretim üyelerine yönelik geçtiğimiz ay PAÜ’ye düzenlenen polis operasyonunda hafiyelerin gözaltına alındığı ve haklarında yasal işlem yapıldığı da konuşulan iddiaların arasında.

BAĞCI YANIT VERMEDİ
Denizlihaber.com, akademisyenlerin son günlerde sıkça konuştuğu bu iddiaları yöneltmek için eski rektör Bağcı’ya önce telefonla ulaşmaya çalıştı. Yanıtsız kalan aramaların ardından konuyu anlatan SMS ile ulaşılmaya çalışılan Bağcı, söz konusu SMS’e de yanıt vermedi.

Yorumlar

alı bostan   -  Bağlantı 16 Kasım 2016, 09:38

hüseryin bağcının 2010 yılında rektör olduktan sonra denizlinin fetö abilerine üniversiteyi size teslim edeceğim dediğini sağır sultasn bile duymuştu.zaten görevden almalar da gösteriyor ki gerçekten teslim etmiş 2013 ten sonra da temizlik yapmamış.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı