REKLAMI GEÇ

2020’de Denizli’yi kahreden ölümler

2020’de Denizli’yi kahreden ölümler

Denizli’de yılbaşından bu yana birçok hazin ölüm meydana geldi. Haberlerini yaparken bizim de içimizi yakan o haberlerin bazıları derledik. İşte babasının cesedini dere kenarında bulan adamdan, kazada hayatını kaybeden annesinin karnından alınıp 11 gün sonda yaşam mücadelesini kaybeden bebeğe kadar yürek yakan haberler…

Ali İbileme / DENİZLİHABER / 25 Nisan 2020 Cumartesi, 11:00

Denizli’de 2020 yılının başından beri birçok üzücü olay meydana geldi. Talihsiz bazı kişiler cinayete kurban gitti bazıları da trafik kazalarında yaşamını yitirdi. Bazı ölümler oldu ki, bu ölüm haberlerini okuyanları kahretti. Şehitlerimiz başta olmak üzere süs havuzunda, dere kenarlarında cesedi bulunan ya da kazada ölen annesinin karından alınıp 11 gün sonra hayatını kaybeden minik Figen’in hazin sonlarını derledik. İşte Denizli’de duyan herkesin içini sızlatan o ölümler…

ŞEHİT ATEŞİ DENİZLİ’YE DÜŞTÜ
Türk Silahlı Kuvvetleri’nin İdlib’de yürüttüğü operasyonlarda 36 Mehmetçik şehit olmuştu. Şehit ateşi 29 Şubat günü Denizli’ye de düştü. Uzman Piyade Onbaşı Halil Çankaya, hain hava saldırısında şehit oldu. Şehidin İncilipınar’daki baba evinde baba Mehmet Çankaya, güçlükle sakinleştirildi. Şehidin baba evi Türk bayraklarıyla donatıldı, protokol üyeleri babanın yanındaydı. Şehidin cenazesi annesinin yaşadığı Ankara’nın Çankaya ilçesinde binlerce kişi tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

https://www.denizlihaber.com/denizli/pamukkale/idlibde-hain-saldirida-sehit-olan-33-mehmetcikten-biri-denizlili/

ŞEHİT HABERİ YÜREKLERİ DAĞLADI
Operasyondan Denizli’ye bir şehit haberi de 4 Mart günü geldi. Uzman Onbaşı Armağan Akman, İdlib’de düzenlenen saldırıda şehit oldu. Şehidin cenazesi Akhan’daki baba ocağında helallik alındıktan sonra binlerce Denizlili tarafından ebediyete uğurlandı. Şehidin sosyal medyada yaptığı son paylaşımda “Kahramanlar yürür gider ölüme karşı” sözleri görenleri gözyaşlarına boğdu. Şehit Akman’ın küçükken çekilmiş asker üniformalı fotoğrafı “Şehit, asker doğmuş” sözünü akıllara getirdi, görenlerin içini sızlattı.

https://www.denizlihaber.com/yasam/insan/idlibden-bir-sehit-daha-aci-denizliyi-yakti/?site=desktop

18 YAŞINDAKİ KAYIP GENCİN CESEDİ SÜS HAVUZUNDA BULUNDU
13 Ocakta Kale’deki evinden ayrılan ve bir daha geri dönmeyen 18 yaşındaki Kerim Kartiz’in cenazesi Pamukkale’nin Kervansaray Mahallesi’ndeki bir süs havuzunda bulundu. Yananda çakmak gazı bulunan gencin, kesin soğuktan öldüğü değerlendirilmişti. Kale’de haberi alan acılı ailesi oğullarını 18 yaşında toprağa verdi.

https://www.denizlihaber.com/denizli/kale/kayip-olarak-aranan-kerim-kartizin-parkta-cansiz-bedeni-bulundu/

KAYIP YAŞLI ADAM 17 GÜN SONRA DERE KENARINDA ÖLÜ OLARAK BULUNDU
Merkezefendi’de 14 Şubatta kaybolan evli ve 4 çocuk babası emekli 75 yaşındaki Muharrem Bakan kaybolduktan 17 gün sonra ölü olarak bulundu. 17 gün boyuncu polis, AFAD ekipleri ve ailesi tarafından adanan yaşlı adamın cesedini oğlu Adem Bakan, dere kenarında buldu. Bakan’ın ailesi ulusal televizyon programlarına başvurmuş ve olay Türkiye gündemine oturmuştu.

https://www.denizlihaber.com/yasam/polis-adliye/17-gundur-aranan-kagit-toplayicisi-olu-bulundu/?site=desktop

KAZADA ÖLEN HAMİLE KADININ KARNINDAN ALINAN BEBEK YAŞAMA TUTUNAMADI
Acıpayam Asfaltında 11 Şubat’ta meydana gelen kazada 8 aylık hamile Figen Kazancıo hayatını kaybetti, kazada 4 kişi yaralandı. Hamile olan kadının bebeği, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde yapılan operasyonla kurtarılarak tedavi altına alındı. 11 Şubat’ta doğan bebeğe annesinin adı verildi. Figen Elif adı verilen minik bebekten 11 gün sonra acı haber geldi. Minik Figen, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Minik Figen’in Kale’nin Alanyurt Mahallesi’nde kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında toprağa verildi.

https://www.denizlihaber.com/yasam/polis-adliye/annesi-kazada-oldugu-gun-dunyaya-getirilen-figen-bebek-11-gun-direnebildi/?site=desktop

DENİZLİLİ İŞÇİ SOMALİ’DEKİ TERÖR SALDIRISINDA YAŞAMINI YİTİRDİ
25 Aralıkta Somali’nin başkenti Mogadişu’da bomba yüklü kamyonun patlatılması sonucu 90 kişi hayatını kaybetti. Olayda, Honaz’ın Emirazizli Mahallesi’nden 48 yaşındaki dozer operatörü Mehmet Kaplan da yaşamını yitirdi. Kaplan’ın cenazesi memleketi Honaz’da gözyaşları arasında toprağa verildi.

https://www.denizlihaber.com/yasam/polis-adliye/somalideki-bombali-saldirida-denizlili-makine-operatoru-hayatini-kaybetti/?site=desktop

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı