REKLAMI GEÇ

29 Ekim’de fener alayı coşkusu yaşanacak

29 Ekim’de fener alayı coşkusu yaşanacak

Denizli Demokrasi Platformu, 29 Ekim’de her yıl düzenlenen fener alayı cumhuriyet yürüyüşünün daha da coşkulu yapılması için hazırlıklara başladı. Platform yetkilileri, kentteki tüm yöneticileri ve vatandaşları yürüyüşe davet etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Ekim 2021 Pazartesi, 14:18

Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenleyen Denizli Demokrasi Platformu Sözcüsü ve Baro Başkanı Av. Adnan Demirdöğer, Cumhuriyetin 98. yılının ülke genelinde hem resmi kuruluşlarca, hem de demokratik kitle örgütleri tarafından coşkulu ve geniş katılımlı bir şekilde kutlanacağını kaydetti.

BÜYÜK BİR COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Denizli Demokrasi Platformu olarak Denizli’de uzun yıllardır geleneksel hale getirdikleri Fener Alayı Cumhuriyet Yürüyüşü’nün bu yıl da büyük bir coşkuyla gerçekleştireceklerini dile getiren Demirdöğer, yürüyüş programı hakkında şu bilgileri verdi:

“29 Ekim 2021 tarihi Cuma günü saat 19.00’da Atatürk Stadyumu önünden başlayacak olan yürüyüşümüz Lise Caddesi yönünden Kıbrıs Şehitler Caddesi, İnönü Caddesi, İstiklal Caddesi güzergahından Gazi Mustafa Kemal Bulvarına geçilerek Gazi İlkokulu önündeki meydanda İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayla son bulacaktır.”

500 METRELİK TÜRK BAYRAĞI ELDEN ELE TAŞINACAK

Yürüyüş sırasında 500 metrelik Türk Bayrağı’nın elden ele dalgalanarak taşınacağını söyleyen Demirdöğer, “Kimsesizlerin kimsesi Cumhuriyetimizi kuşaklar boyunca yaşatacak ve Atatürk ilkelerinden ayrılmadan gelecek nesillerimize anlatacağız. Bu nedenle başta Denizli Valimiz olmak üzere Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız, Merkezefendi İlçe Belediye Başkanımız, Pamukkale İlçe Belediye Başkanımız ve diğer tüm ilçe belediye başkanlarımız ile diğer tüm Denizli protokolünü, siyasi parti temsilcilerini, Denizli Sanayi Odası ve Ticaret Odası başkan ve üyelerini, ilimizde faaliyet gösteren diğer tüm sivil toplum kuruluşlarını, hangi siyasi düşüncede olursa olsun, hangi etnik kimlikte olursa olsun, hangi inançta olursa olsun, tüm Denizli halkını bu etkinliğimize davet ediyoruz.  Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı