REKLAMI GEÇ

30 Ağustos programı açıklandı. Büyük zafere küçük kutlama

30 Ağustos programı açıklandı. Büyük zafere küçük kutlama

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk’ün esir yaşayamayacağını tüm Dünya’ya ilan ettiği büyük zaferin 97. yıldönümü, pandemi gölgesinde kutlanacak. İçişleri Bakanlığı genelgesi gereği Denizli’de kutlamalar çelenk töreni ile sınırlı tutulacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Ağustos 2020 Cuma, 11:50

Koronavirüs salgını gerekçesiyle bu yıl sınırlı kutlama yapılacak olan 30 Ağustos Zafer Bayramı programı Denizli Valiliği tarafından açıklandı.

30 Ağustos günü saat 09.45’te Valilik önündeki Atatürk anıtı önünde çelenk töreni düzenlenecek. Valilik, Garnizon Komutanlığı ve Büyükşehir Belediyesi çelenklerinin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunulacak, İstiklal Marşı söylenecek.

Günün anlam ve öneminin belirtileceği konuşmanın yapılacağı sınırlı kutlamaya, yine sınırlı katılım kabul edilecek.

Çelenk töreninin ardından yine sınırlı katılım ile Asri Mezarlık’taki asker ve polis şehitliği ziyaret edilecek.

ŞEHİR BAYRAKLARLA SÜSLENECEK
30 Ağustos günü saat 07.00’de başlayıp, 24.00’e kadar devam edecek olan Zafer Bayramı nedeniyle tüm resmi ve özel kuruluşlar ile işyerlerinin bayraklarla süslenmesi talimatı da verildi. Resmi kurumlarda gece ışıklandırması da yapılacak.

Yorumlar

Anıl   -  Bağlantı 28 Ağustos 2020, 12:49

“Malazgirt Zaferi kutlamalarına katılan büyükşehir ” haberinizi de okumuş ve altına yorum yazmıştım. E, artık birilerinin ATATÜRK düşmanlığını gösterme zamanı. Gün o gün. Gün 30 Ağustos, 29 Ekim, 23 Nisan, 19 Mayis. Unutmuyoruz, yazıyoruz bir kenara

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı