REKLAMI GEÇ

65 yas üstü sınırlamasına Denizli’nin 65 yaş üstü 3 siyasetçisinden tepki

65 yas üstü sınırlamasına Denizli’nin 65 yaş üstü 3 siyasetçisinden tepki

Covid-19 önlemleri çerçevesinde, hassas grupta bulunan 65 yaş üstünün sokağı çıkmasının sınırlandırılması Denizli’de de yankı buldu. İYİ Partili iş insanı Faruk Alyaz’ın “Bari iğneyle uyutun” demeye getirdiği paylaşımına 65 yaş üstü iki eski siyasetçiden destek geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Mart 2020 Pazar, 14:37

65 yaş üstüne sokağa sınırlama gelmesiyle, Denizli’den de tepkiler yükseliyor. Birçok insan, risk grubunda olmasına rağmen dışarıya çıkan 65 yaş üstüne gelen yasağı desteklerken, bazıları da karşı çıkıyor.

ZEHİRLEYİN GİTSİN
Onlardan biri de; Denizli iş dünyasının duayen isimlerinden, İş İnsanı Faruk Alyaz… Şu anda İyi Parti yönetiminde görev alan Alyaz, kişisel sayfasından “65 yaş üstü olanları, bir iğne ile zehirleyin gitsin… Ayıp be! Sözde koruyorlar, bu tecrübeli kuşaktan korkuyorlar!” diye paylaşım yapınca yine 65 yaş üstü iki eski siyasetçiden tepki yükseldi.

BİZLERDEN KURTULMAK İSTİYORLAR
Eğitimci ve Demokratik Sol Parti eski il başkanı Özkan Fidan, “Hazin. Bizlerden kurtulmak istiyorlar… Ne yazık ki, bunu güya bizi korumak için yapıyorlar. Bundan böyle, kimseler o yaşlara gelmez artık” diye destek verdi.

ESPRİLİ YAKLAŞIM
Yine 65 yaş üstü siyasetçilerden CHP Denizli Belediye Başkan adayı olan Mimar Hüsamettin Ataman da esprili bir yaklaşımla, “Rize’de, virüsün 65 yaş üstü insanlarda daha tehlikeli olduğu açıklanınca yaşlı insanlar yaşlarını küçültmek için nüfus müdürlüğüne akın etmişler” diye karşılık verdi.

Yorumlar

metin yörük   -  Bağlantı 23 Mart 2020, 08:28

bırakın şu eli boş tayfayı sokakları adımlasınlar yapa bildikleri kadar muhalefet yapsınlar ömürleri böyle geçti bunların farklı bir iş beklerseniz hayal kırıklığı yaşarsınız…

Deniz   -  Bağlantı 23 Mart 2020, 07:59

Bu insanları anlamak mümkün değil, ümreden gelip mevlüt partisi verenlerden farkı yok bunların. Bir de aydın olacaklar.

hakan erdi   -  Bağlantı 23 Mart 2020, 07:51

Muhalefet yapmak için bu kadar da düşülmez! Yaşlıları korumaya çalışıyor devlet ve millet halen muhalefet peşindesiniz! Yaşlılardan oy toplamak içinse eğer bu tavrınız pes diyorum daha da bir şey demiyorum!

Emre   -  Bağlantı 22 Mart 2020, 19:27

Keşiflerinden yasak ettiler zaten.

Önder Erdoğmuş   -  Bağlantı 22 Mart 2020, 19:07

Bunlar muhalefeti ne anlıyor acaba

Ahmetgam   -  Bağlantı 22 Mart 2020, 18:58

Kaç yaşına gelmişsiniz, siyasetçiyim diyorsunuz ama virüsün 65 yaş üzerini daha çok etkilediğini bile bile sırf muhalefet olsun diye konuşmuşsunuz. Siz mi halkı düşününüyorsunuz? Yazık!
Denizli haber de yandaş haber yapıp muhalifleri konuşturmuş.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı